janolf03 0 Napisano Listopad 12, 2011 Witajcie . Nawiązując do mojej historyjki chciałbym Wam pokazać ,,zrobionego ,, wcześniej monstera i obecnego 1000 sporta ( robotka na zimę ). Classic wyjątkowo spaprany. Wystawię go po zrobieniu. Myślę że Was zaskoczę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 12, 2011 Oj, skrzywdzony ten SC :shock: :( Mam nadzieję, że na wiosnę zobaczymy, jak z tej poczwary przekształci się w piękność. Oczywiście z pazurem :twisted: Tego życzę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 12, 2011 Hmm. No rzeczywiście.. Jakis czas temu był na allegro. Powodzenia życzę w odbudowie. Niewykluczone ,że za jakiś czas błotnik przód będzie do "wzięcia" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Listopad 12, 2011 za takie potraktowanie sc powinni poprzedniago wlascicela za cohones powiesić. Powodzenia w reanimacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Listopad 12, 2011 No zazdroszczę, masz maszynę o dużym potencjale i tak samo duże pole do popisu przy niej. Swego czasu czaiłem się na niego ale gość ze słupska chciał coś koło 13tysi za niego co według mnie było niepoważne. Z tego co pamiętam to wcześniej ten Dukat był do sprzedania w gdańsku za 5,5tys i był konkretnie wydzwoniony i rozszabrowany. Jego temat można znaleźć jeszcze gdzieś na forum. Trzymam kciuki za projekt bo jest przy nim co robić. Pozdrawiam P. S. Z którego wilkowa jesteś? W lubelskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Listopad 12, 2011 Już jestem ciekaw jak będzie wyglądał na wiosnę. Bo monster całkiem ładny, mam takie samo malowanie. Działaj masz kogo się radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 12, 2011 Piter748 , trzymaj błotnik dla mnie. Napewno wezmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 12, 2011 Piter748 , trzymaj błotnik dla mnie. Napewno wezmę. OKi . Jak coś to dam cynka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 14, 2011 Monsterek wygląda naprawdę fajnie, czekamy na uzdrowienie SC 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 15, 2011 Truten pytałeś o miejscowość. Ten mój Wilków to mieścina w Dolnośląskim koło Złotoryi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 15, 2011 Ale ktoś skaszanił tego SC... Muszę Cię zmartwić, ale koszt przywrócenia do jako- takiego oryginału będzie b. wysoki: -potrzebny zestaw rozruchowy: licznik + komputer + kluczyk do kompletu -błotnik można zastosować od Monstera -przewody stalowe - pompy hamulcowe ze zbiornikami ( można zastosować od Superbików) i meny, meny innych rzeczy... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 16, 2011 Większość z tego co wymieniłeś już jest. Zestawu nie będzie trzeba. Po rozmowie z Ryśkiem z Jedwabnego doszliśmy do wniosku że starczy licznik ale jedynie Magneti Marelli i przestrojenie komputera i licznika. Klucze są. Słuchaj , wiem że nie będzie to bułka z masłem , ale właśnie takie wyzwania mnie pobudzają do działania. Nie chciał bym mieć nówki nieśmiganej. To nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 16, 2011 Ja tylko nie rozumiem... JAK MOZNA BYLO do pieknego wloskiego Ducati "dospawac" tyl z suzuki SV... nie obrazajac nikogo - jakim estetycznym ignorantem trzeba byc, zeby cos takiego popelnic ? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 16, 2011 Pewnie dołożyl to co miał pod ręką, aby jakoś wyglądało do sprzedaży i tyle :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 16, 2011 O widzisz. Nawet nie wiedziałem że tył pochodzi od Suzuki. Wystawi się na alegro i będzie pare złotych na manetki. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 16, 2011 Wiem...byłem przy rozmowie :lol: ... Wsio się zgadza, tylko, do firmy która się tym zajmuje mam parę ale... a i to nie temat, do roztrząsania tutaj... Co do reszty części, to trzeba szukać via ebay, bo nowe, koszmarnie drogie... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 16, 2011 Trzymam kciuki, sam pracuję teraz nad Classiciem i wiem, że można w niego włożyć tyle kasy, ile zdołasz zarobić, a może i wiecej... ;) Czekam na efekt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach