blanko 0 Napisano Listopad 13, 2011 do czego sluzy mikroprzelacznik przy dzwigni sprzegla?? jak wciskam sprzeglo to on sie wlacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 13, 2011 Żebyś mógł uruchomić silnik na biegu z wciśniętym sprzęgłem ? Oczywiście stopka boczna musi być złożona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Listopad 13, 2011 oki dzieki:D bo mu sie uperdzielil musze kupic nowy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 13, 2011 Proszę, Pisz po polsku - mniej emotikonek, więcej znaków interpunkcyjnych.. Dodam, że ja się bałem sprawdzić czy mikrostycznik zadziała i nie będzie można włączyć rozrusznika na zapiętym biegu bez wysprzęglenia (to Ducati - ta nutka niepewności zawsze jest.. .działa czy nie :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 13, 2011 w multistradzie 1000 (może też w monsterze) poza mozliwością odpalenia moto na biegu miałem jeszcze tak , że motocykl podczas puszczania sprzęgła sam lekko podnosił obroty silnika - pomaga przy ruszaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach