cagiva4 0 Napisano Listopad 26, 2011 Witam.Szukam śruby wraz z nakrętką mocującej silnik do ramy.Jest to ta pierwsz od strony lag. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 27, 2011 Rozumiem że masz na mysli przednią szpilkę silnika? Mam taką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Listopad 28, 2011 Dzieki za odzew,narazie Biały mi coś takiego szuka więc się wstrzymajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Listopad 30, 2011 Podziękowania dla Białego oddał szilke za uścisk ręki.Wracając do tematu rozusznika,przemyślałem i odkręcając z zewnątrz te małe śrubki zejdzie mała obudowa i ta do malowania też.W śilniku zostanie wirnik i łożysko główne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 30, 2011 Wracając do tematu rozusznika,przemyślałem i odkręcając z zewnątrz te małe śrubki zejdzie mała obudowa i ta do malowania też.W śilniku zostanie wirnik i łożysko główne. Hehehehe - dzięki. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach