Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Nowe kominy by Fresco

Polecane posty

krl    0

Może kogoś z was zainteresuje, FRESCO wypuścił kompletny wydech do SC:

fresco1000sportclassicl.jpg

Może kogoś z was zainteresuje, FRESCO wypuścił kompletny wydech do SC:

fresco1000sportclassicl.jpg

Jaka jest cena ?

krl    0

Pablo, kompletny układ to 1360eur.

Pablo, kompletny układ to 1360eur.

Dzieki Krl, masz może link do strony z tym wydechem ?

krl    0
wygląda super, ciekawe jak brzmi ? ;)

Myślę że jak każdy układ Fresco dość mocno chrapliwie do jazdy na co dzień są nazwijmy to wymagające po przejechaniu 300km ma się ich serdecznie dość ;)

A tu masz coś dla uszu :lol:

Myślę że jak każdy układ Fresco dość mocno chrapliwie do jazdy na co dzień są nazwijmy to wymagające po przejechaniu 300km ma się ich serdecznie dość ;)

nie wiem, jak je słychać w trakcie jazdy, ale na tym filmiku w porównaniu do moich racingowych Termi, brzmią jak grzeczne piszczałki ;)

krl    0

nie wiem, jak je słychać w trakcie jazdy, ale na tym filmiku w porównaniu do moich racingowych Termi, brzmią jak grzeczne piszczałki ;)

Pablo, jak znam konstrukcję tych wydechów to te z filmu są wyposażone w db-kilery widać śruby na kominach a same wygłuszacze w kominach Fresco wchodzą bardzo głęboko tak więc na pierwszy rzut oka wydaje się że ich nie ma.

krl , czy w swoim Streetfighterze zakładałeś cały wydech z FRESCO , możesz mi powiedzieć ile za niego zapłaciłeś . Właśnie szukam coś dla mojego SF 848 i wydech tej firmy jest jak najbardziej na mojej liście.

krl    0
krl , czy w swoim Streetfighterze zakładałeś cały wydech z FRESCO , możesz mi powiedzieć ile za niego zapłaciłeś . Właśnie szukam coś dla mojego SF 848 i wydech tej firmy jest jak najbardziej na mojej liście.

Wszystko zależy od tego jak chcesz mieć prowadzony ten wydech i czy to ma być układ kompletny czy tylko kominy, przedział cenowy 540-1060eur.

Ja płaciłem dokładnie 1150 eur ale mój wydech nie jest standardem ponieważ poza tym że można odłączyć komin od rury to dodatkowo rura 30cm poza kominem tez jest łączona.

Chodzi o to że podczas wywrotki na torze można uszkodzić komin ale też rurę prowadzącą do niego więc dobrze jak ta rura też jest odłączana.

Normalnie ta rura łączy się z kolektorem dopiero pod silnikiem a u mnie łączy się z kolektorem pod silnikiem i jeszcze raz pomiędzy kolektorem a kominem.

Tu masz link:

http://fresco-exhaust.com/ducati-street ... 4_104.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.