krl 0 Napisano Listopad 27, 2011 Może kogoś z was zainteresuje, FRESCO wypuścił kompletny wydech do SC: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 12, 2012 Może kogoś z was zainteresuje, FRESCO wypuścił kompletny wydech do SC: Jaka jest cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 12, 2012 Pablo, kompletny układ to 1360eur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 12, 2012 Pablo, kompletny układ to 1360eur. Dzieki Krl, masz może link do strony z tym wydechem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 12, 2012 Pablo, kompletny układ to 1360eur. Dzieki Krl, masz może link do strony z tym wydechem ? Oczywiście proszę: http://fresco-exhaust.com/ducati-1000-s ... 4_113.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 12, 2012 wygląda super, ciekawe jak brzmi ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 12, 2012 wygląda super, ciekawe jak brzmi ? ;) Myślę że jak każdy układ Fresco dość mocno chrapliwie do jazdy na co dzień są nazwijmy to wymagające po przejechaniu 300km ma się ich serdecznie dość ;) A tu masz coś dla uszu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 12, 2012 wygląda super, ciekawe jak brzmi ? ;) Myślę że jak każdy układ Fresco dość mocno chrapliwie do jazdy na co dzień są nazwijmy to wymagające po przejechaniu 300km ma się ich serdecznie dość ;) A tu masz coś dla uszu :lol: nie wiem, jak je słychać w trakcie jazdy, ale na tym filmiku w porównaniu do moich racingowych Termi, brzmią jak grzeczne piszczałki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 13, 2012 wygląda super, ciekawe jak brzmi ? ;) Myślę że jak każdy układ Fresco dość mocno chrapliwie do jazdy na co dzień są nazwijmy to wymagające po przejechaniu 300km ma się ich serdecznie dość ;) A tu masz coś dla uszu :lol: nie wiem, jak je słychać w trakcie jazdy, ale na tym filmiku w porównaniu do moich racingowych Termi, brzmią jak grzeczne piszczałki ;) Pablo, jak znam konstrukcję tych wydechów to te z filmu są wyposażone w db-kilery widać śruby na kominach a same wygłuszacze w kominach Fresco wchodzą bardzo głęboko tak więc na pierwszy rzut oka wydaje się że ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 13, 2012 krl , czy w swoim Streetfighterze zakładałeś cały wydech z FRESCO , możesz mi powiedzieć ile za niego zapłaciłeś . Właśnie szukam coś dla mojego SF 848 i wydech tej firmy jest jak najbardziej na mojej liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 13, 2012 krl , czy w swoim Streetfighterze zakładałeś cały wydech z FRESCO , możesz mi powiedzieć ile za niego zapłaciłeś . Właśnie szukam coś dla mojego SF 848 i wydech tej firmy jest jak najbardziej na mojej liście. Wszystko zależy od tego jak chcesz mieć prowadzony ten wydech i czy to ma być układ kompletny czy tylko kominy, przedział cenowy 540-1060eur. Ja płaciłem dokładnie 1150 eur ale mój wydech nie jest standardem ponieważ poza tym że można odłączyć komin od rury to dodatkowo rura 30cm poza kominem tez jest łączona. Chodzi o to że podczas wywrotki na torze można uszkodzić komin ale też rurę prowadzącą do niego więc dobrze jak ta rura też jest odłączana. Normalnie ta rura łączy się z kolektorem dopiero pod silnikiem a u mnie łączy się z kolektorem pod silnikiem i jeszcze raz pomiędzy kolektorem a kominem. Tu masz link: http://fresco-exhaust.com/ducati-street ... 4_104.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Luty 13, 2012 krl , dzięki :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach