Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
milek1

Monster z aledrogo

Polecane posty

Szanowni Desmomaniacy wypatrzyłem sobie egzemplarz,który mogę zaholować na zimę do Poznania i odebrać na wiosnę. Jakieś uwagi???

Monster 620

Co ja widzę....

Przytarta lewa klamka, zbiorniczek płynu od pompy sprzęgłowej (choć nie podgięta) - może świadczyć o jakimś małym szlifie.

Prawdopodobnie jakaś nieoryginalna kierownica (strasznie duży wznios).

Przebieg tak mały aż nierealny - chociaż kolektor wydechowy wygląda bardzo dobrze, chociaż tarcze z przodu już idealnie nie wyglądają...

Koniecznie trzeba obejrzeć bo z fotek wiele nie widać...

Jutro spojrzę na niego jeszcze raz...

Moto majace 10k wyglada jak nowka. Ten napewno tyle nie ma. :roll:

Nie wiem czy mi sie zdaje ale wyglada jakby silnik byl byle jak malowany sprayem i farba jest na kolankach.

Co ja widzę....

Przytarta lewa klamka, zbiorniczek płynu od pompy sprzęgłowej (choć nie podgięta) - może świadczyć o jakimś małym szlifie.

Prawdopodobnie jakaś nieoryginalna kierownica (strasznie duży wznios).

Przebieg tak mały aż nierealny - chociaż kolektor wydechowy wygląda bardzo dobrze, chociaż tarcze z przodu już idealnie nie wyglądają...

Koniecznie trzeba obejrzeć bo z fotek wiele nie widać...

Jutro spojrzę na niego jeszcze raz...

Pochyliłem się nad nim, ze względu na przebieg. Też patrzyłem na kolektor. Nie wychwyciłem tego zbiorniczka i klamki. :o Tarcze będą tak wyglądały po założeniu klocków sinter-metalowych.

Moto majace 10k wyglada jak nowka. Ten napewno tyle nie ma. :roll:

Nie wiem czy mi sie zdaje ale wyglada jakby silnik byl byle jak malowany sprayem i farba jest na kolankach.

Zasiałeś we mnie ziarnko niepewności. Do tej pory byłem przekonany, że kolektor jest w tak świetnym stanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.