milek1 0 Napisano Listopad 28, 2011 Szanowni Desmomaniacy wypatrzyłem sobie egzemplarz,który mogę zaholować na zimę do Poznania i odebrać na wiosnę. Jakieś uwagi??? Monster 620 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 28, 2011 Co ja widzę.... Przytarta lewa klamka, zbiorniczek płynu od pompy sprzęgłowej (choć nie podgięta) - może świadczyć o jakimś małym szlifie. Prawdopodobnie jakaś nieoryginalna kierownica (strasznie duży wznios). Przebieg tak mały aż nierealny - chociaż kolektor wydechowy wygląda bardzo dobrze, chociaż tarcze z przodu już idealnie nie wyglądają... Koniecznie trzeba obejrzeć bo z fotek wiele nie widać... Jutro spojrzę na niego jeszcze raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 28, 2011 Moto majace 10k wyglada jak nowka. Ten napewno tyle nie ma. :roll: Nie wiem czy mi sie zdaje ale wyglada jakby silnik byl byle jak malowany sprayem i farba jest na kolankach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Listopad 29, 2011 Co ja widzę.... Przytarta lewa klamka, zbiorniczek płynu od pompy sprzęgłowej (choć nie podgięta) - może świadczyć o jakimś małym szlifie. Prawdopodobnie jakaś nieoryginalna kierownica (strasznie duży wznios). Przebieg tak mały aż nierealny - chociaż kolektor wydechowy wygląda bardzo dobrze, chociaż tarcze z przodu już idealnie nie wyglądają... Koniecznie trzeba obejrzeć bo z fotek wiele nie widać... Jutro spojrzę na niego jeszcze raz... Pochyliłem się nad nim, ze względu na przebieg. Też patrzyłem na kolektor. Nie wychwyciłem tego zbiorniczka i klamki. :o Tarcze będą tak wyglądały po założeniu klocków sinter-metalowych. Moto majace 10k wyglada jak nowka. Ten napewno tyle nie ma. :roll: Nie wiem czy mi sie zdaje ale wyglada jakby silnik byl byle jak malowany sprayem i farba jest na kolankach. Zasiałeś we mnie ziarnko niepewności. Do tej pory byłem przekonany, że kolektor jest w tak świetnym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 29, 2011 Brak blaszanych osłon na tłumikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Listopad 29, 2011 jednak wprawne oko jest potrzebne. zadzwonię do Pana, zobaczymy co powie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach