Frencci 5 Napisano Czerwiec 4, 2012 I tak fajnego psa zrobiles! Bardzo mi sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 4, 2012 Na żywo prezentuje się zacnie co ci mówiłem, dobra robota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Dotarł kolejny gadget :) . Miał być na meeting... i był , dzisiaj znalazłem w skrzynce awizo z czwartku :lol: . Ależ cudowny jest powiem tak -> swietny wybór mam identyczny :D co do moto to widać ogrom pracy włożonej w moto - jest fajne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 6, 2013 Odebrałem dzisiaj z lakierni ramę do Foggiego bardziej do repliki pasującą .Lakier bezbarwny jakiś extra hard więc szybko się nie porysuje :roll: Malowana tradycyjnie ponieważ paleta farb proszkowych była za uboga . Czerwona rama wędruje do czarnej "Senna Inspirations" :D . Jest co robić a słońce pozytywnie ładuje moje baterie . Forza ( albo forsa :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 27, 2013 Foggy w trakcie przebierania w nową ramę . Przy okazji wymieniłem/zrobiłem : - łożyska główki ramy - łożyska na rolkach rozrządu - przejrzałem i zakonserwowałem instalację elektryczną - wymieniłem paski rozrządu - wyregulowałem zawory - wypolerowałem kolektor wydechowy Jeszcze trochę czasu znajdę i będzie gotów na sezon piękny i jeszcze bardziej lśniący :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 27, 2013 Kawał dobrej roboty odwaliłeś. Jeszcze trochę dłubania przed Tobą i moto będzie piękne :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach