sulek 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Jak w temacie. Zakupione na allegro okazały się za małe :) rozmiar 32/34 Tutaj dokładny opis, zdjęcia i cena "sklepowa" http://redline.com.pl/index.php?page=sh ... &katalog=0 Sprzedaję za tyle, za ile sam je kupiłem - 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Muszę zobaczyć jaki rozmiar noszę. Jakb co dam znać do wieczora wstępnie rezerwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Odpadam. Ja mam 38/32. Grubas jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Sulek kiedy i gdzie można przymierzyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Chociażby dzisiaj :) Mogę wpaść na kawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Spoko się składa. Piszę PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Dajcie znać czy sprzedane bo w razie czego ja jestem chętny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Bern, jasne :) Jeżeli tutaj lokalnie się nie dogadamy to spodnie lecą do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Bern, jasne :)Jeżeli tutaj lokalnie się nie dogadamy to spodnie lecą do Ciebie :) Okay czekam zatem na wieści ;) Będę miał czas żeby trochę schudnąć ale takie gacie na Liban mi się przydadzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Sorry Bern. Nie ucieszysz się. Spodnie były - spodni nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Spox kupię w sklepie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach