krl 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Sprzedam koła zdjęte z Ducati Streetfighter koła po przebiego ok 3 tyś/km (koła proste bez rysek, odprysków itd) sprzedam tylko komplet przód mogę sprzedać z tarczami. Cena 800eur bez tarcz i 1000eur z tarczami. OCZYWISCIE JESTEM OTWARTY NA PROPOZYCJĘ CENOWE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 2, 2011 A mąkę inne jeszcze rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Mam jeszcze do sprzedania oryginalny kurz w airbox-ie z fabryki Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 2, 2011 iPad i jego aut korekta miało być nie mąka tylko jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 2, 2011 iPad i jego aut korekta miało być nie mąka tylko jakie Ogólnie do sprzedania będzie cały body kit, lampa przód, tył, kierunkowskazy, koła, kompletne sprzęgło, wydech - o ile ktoś będzie chciał, kierownica, lusterka, kanapy, tylny amorek, amor skrętu, sety, itd. Krótko mówiąc motocykl ma przeznaczenie na tor więc wszystko co zostanie zdjęte mogę sprzedać nie zamierzam za dwa lata założyć części wyjętych z pudła i sprzedawać Streeta jako stan perfekcyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Grudzień 3, 2011 tak z ciekawosci, felgi carbon czy jakies cudenka magnezowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Magnezowe Marvici model Assen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2011 Sprzęgło, lampa, sety, obudowa lampy już nie aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Grudzień 6, 2011 iPad i jego aut korekta miało być nie mąka tylko jakie sie wylacza w ustawieniach :> kilka razy wpisywane haslo mi "poprawil" i bylo niesmiesznie :> pozdr ! Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach