Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gorzko

Zna ktoś ten motocykl?

Polecane posty

KGr    1

Ma przytarty dekiel sprzegla, wiec byl w poziomie (ale wogole to nie swiadczy jak mocno). Poza tym on pamietam jakies pol roku temu tez pojawial sie na allegro i nie bylo nigdy wiecej zdjec niz te 3, na ktorych nie widac lewej strony...

No własnie wiem że nie ma lewej strony co jest mocno dziwne, dlatego ciekawy jestem czy ktoś go już widział na żywo i czy wogóle warto się nim coś zainteresować czy może to kolejny moto po mocnym dzwonie i zrobiony na sztukę.

KGr    1

Tu Ci niestety nie pomoge, ale dokladnie taki scenariusz bym obstawial. Siedzialem troche gapiac sie na 696tki i dobre sztuki z cena ponad 20k szybko znajdowaly wlascicieli. Okazji nie ma. 17 tysi to juz podejrzanie malo, a do tego moto pojawia sie od kilku miesiecy, wiec na moj nos - nie warto. Ale co ja tam wiem :)

Zadzwoń do właściciela i poproś o lepszej jakości zdjęcia.

Po za tym wygląda że tylna opona do wymiany.

Dźwignia hamulca nożnego wygięta i srebrne klamki (przy tej jakości zdjęciach wyglądają na jakieś dobrane od czegoś od czego pasowały, z regulacją).

Klamki dziwnie powyginane, napewno leżał na prawej stronie. Wydech pewnie dlatego wymieniony bo bardzo ucierpiał pewnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.