Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alcapone

Monster 900 lub 620 szukam

Polecane posty

jakby miał seryjną lampę to bym sie nie zastanawiał - koszty serwisu i naprawy odchodza i wychodzi na to samo

jakby miał seryjną lampę to bym sie nie zastanawiał - koszty serwisu i naprawy odchodza i wychodzi na to samo

Artek zmieniał lampe bo mu się podobały podwójne. Możliwe, że orginalną lampę i owiewkę ma i dołoży.

Widzialem go na necie ;) w sumie z tego co pisze to jego tez trzeba malowac, a i kilometrow juz jest tyle ze paski trzeba bedzie robic... 38k

tamten ma tylko 9k chociarz to tez nie jest pewne. Pozatym mam okreslony budget, a kolega z desmoobsession juz spusicl z 17 na 15. Tyle nie mam ;(

Boa    0

A rozmawiałeś chociaż :?:

Zaraz może się okazać, że ten tańszy, będzie tylko "tańszy".

Boa    0

Pośpiech, to jest wskazany przy łapaniu pcheł... tym bardziej jeśli nie pojedziesz na oględziny z kimś, kto się nie zna na Ducatach...

Padnięty akumulator uniemożliwiał uruchomienie, a poza tym właściciel nie specjalnie chciał go uruchamiać bo olej był stanowczo poniżej minimum.

kibicuje i trzymam kciuki, bo zapał masz większy niż ja, a z drugiej strony to fajny prezent pod choinkę.

Moj najlepszy prezent pod choinke. Odemnie... dla mnie xD:D

Ducati S2R 2005 rok, Kupiony 24. Grudnia od Artura z desmoobsession :) :D:D:D:D:D:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.