kysovsky 0 Napisano Grudzień 11, 2011 Kolejny moj temat z podchwytliwym pytaniem :D a wiec potrzebuje wyswietlacz do mojego steka ale :) i tu jak zwykle ostatnio ze wszystkim mam pod gore :D nie moge znalesc samego wyswietlacza zazwyczaj sa cale zegary i koszt to jakies 1300-1500 zl czyli o 1300-1500 zl jak dla mnie na dzisiejszy stan portwela za duzo :D i teraz pytanie wlasciwe :D co myslicie o czyms takim czy da rade to zaadoptowac do STka : http://www.ebay.pl/itm/LCD-Digital-Tach ... 43a3effc61 Moto juz prawie odbudowane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Ja czekam na zastrzyk gotowki i pakuje Koso RX2N. Pomysl nad czyms lepszym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Grudzień 13, 2011 faaajne to to :P tylko cena podobna do ceny oryginalu ;) a jak sie motocykl odbudowuje 2 raz w tym roku to jest bol w ortfelu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kysovsky 0 Napisano Grudzień 29, 2011 to pytanie nastepne co by w starym roku ponarzekac na moje pytania :D czy zegary od starszych STkow beda pasowaly do ST4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Witam Kupiłem 2 lata temu na ebayu sam wyświetlasz do st4 - kosztował 300 pln ( nowy) Musisz szukać , moje poszukiwania trwały rok ! Powodzenia .. pzdr Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach