Gregski 0 Napisano Grudzień 18, 2011 moze ma ktos niepotrzebna lezaca w glebi garazu pod sterta wszystkich innych czesci zamiennych jedna niewinna stopke centralna do Multistrady 1000/1100 ;) niestety ducati wstrzymalo produkcje powyzszej czesci a bardzo by Mi sie przydala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Grudzień 18, 2011 heh, pewnie nie tylko Tobie :D założę się, ze to jeden z najbardziej poszukiwanych dodatków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 19, 2011 heh, pewnie nie tylko Tobie :D założę się, ze to jeden z najbardziej poszukiwanych dodatków :) z tym sie zgodze bo sam znam kilku wlascicieli MTS co tez szukaja, pracuja nad wlasnm projektem stwozenia stopki ale narazie z powodow rodzinnych prace zostaly wstrzymane po nowym roku mam nadzieje znowu ruszyc na przod i zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 19, 2011 wlasnie znalazlem jedna na innym forum tylko ze w Texasie co jeszcze nie bylo by takie zle jako ze akurat jestem nie daleko ale 300 dolarow za uzywana :shock: z modelu 04 :shock: nowa kosztowala by jakies 320-350 dolarow u dilera oczywiscie gdyby jeszcze byly w sprzedazy niestety troche za duzo :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach