duke75 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Mam mostera 900 z 1993 roku i miał on małą stłuczkę. Musze kupić lagi i felgę. Zastanawiam się czy szukać starych lag z wąskim rozstawem śrub do mocowania zacisków hamulcowych czy nowych lag ale muszę wtedy kupić nowe zaciski. Czy może da się jakoś zakombinować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Polecam poprosić moda o przeniesienie wątku tutaj: viewforum.php?f=101 Albo stworzenie kolejnego tematu tam, ale z doświadczenia wiem, że krzywo się na to patrzy, jak ktoś tworzy dwa wątki w krótkim odstępie czasu. Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Gdyby tylko każdy rozejrzał się przez minutę po stronie głównej forum od razu wiedziałby gdzie jaki wątki zamieszczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Styczeń 2, 2012 O ile dobrze widzę kolega ma dylemat i nie wie jeszcze co konkretnie chce kupić, jak to zmontować i pyta o poradę. Więc może warto mu doradzić coś więcej w temacie, który poruszył, a całą resztę czy to odpowiedni dział zostawić moderatorowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 2, 2012 Jeśli stare to tylko do M900, Jeśli nowsze to pełne zawieszenie z półkami kołem oraz układem hamulcowym. Będzie to wtedy i tylko wtedy zestaw typu plug & play, teoretycznie mniej przeróbek. Aczkolwiek polecam szukać oryginału, powinien być to mniejszy koszt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach