makaron 0 Napisano Styczeń 1, 2012 http://www.gpone.com/index.php/en/20111 ... otoGP.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 No tak Carlos dość radykalnie wypowiedział się w temacie opon które uważa za główny problem Ducati w sezonie 2011, mam tylko nadzieję że po sezonie 2012 nie trzeba bedzie znów wskazywać winowajcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 10, 2012 No tak Carlos dość radykalnie wypowiedział się w temacie opon które uważa za główny problem Ducati w sezonie 2011, mam tylko nadzieję że po sezonie 2012 nie trzeba bedzie znów wskazywać winowajcy. A zmienią sie opony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 No tak Carlos dość radykalnie wypowiedział się w temacie opon które uważa za główny problem Ducati w sezonie 2011, mam tylko nadzieję że po sezonie 2012 nie trzeba bedzie znów wskazywać winowajcy. A zmienią sie opony? Jak na razie FIM nie podał jeszcze oficjalnego komunikatu w tej sprawie. Wiadomo jednak że dostawca z poprzednich sezonów firma BRIDGESTONE nie zgłosiła chęci przedłużenia kontraktu na dostawę opon dla klasy MotoGP a w zasadzie od 2012 Moto1. Kontrakt wygasł z końcem roku 2011, mam więc na polu walki PIRELLI i MICHELIN które zgłośiły akces na dostawcę opon w kolejnych sezonach dla klasy Moto1. Która z firm zostanie wybrana dowiemy się do końca stycznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach