Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
makaron

Okiem Carlosa

Polecane posty

krl    0

No tak Carlos dość radykalnie wypowiedział się w temacie opon które uważa za główny problem Ducati w sezonie 2011, mam tylko nadzieję że po sezonie 2012 nie trzeba bedzie znów wskazywać winowajcy.

No tak Carlos dość radykalnie wypowiedział się w temacie opon które uważa za główny problem Ducati w sezonie 2011, mam tylko nadzieję że po sezonie 2012 nie trzeba bedzie znów wskazywać winowajcy.

A zmienią sie opony?

krl    0

A zmienią sie opony?

Jak na razie FIM nie podał jeszcze oficjalnego komunikatu w tej sprawie.

Wiadomo jednak że dostawca z poprzednich sezonów firma BRIDGESTONE nie zgłosiła chęci przedłużenia kontraktu na dostawę opon dla klasy MotoGP a w zasadzie od 2012 Moto1.

Kontrakt wygasł z końcem roku 2011, mam więc na polu walki PIRELLI i MICHELIN które zgłośiły akces na dostawcę opon w kolejnych sezonach dla klasy Moto1.

Która z firm zostanie wybrana dowiemy się do końca stycznia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.