ducmon750 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Witajcie poszukuje zbiornika do monster 750 oraz lewych kierunkowskazów, lewego podnóżka, i pokrywy filtra powietrza. pilne 794096328 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 5, 2012 Może spróbuj TUTAJ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Styczeń 5, 2012 lub tutaj www.allegro.pl jeszcze możesz www.ebay.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducmon750 0 Napisano Styczeń 5, 2012 gdybym coś znalazł na allegro na pewno nie pisałbym na forum... dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducmon750 0 Napisano Styczeń 5, 2012 a może ktoś orientuje się czy do monstera 750 pasuje zbiornik od 620? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Już nie bądźcie tacy! Powiedzieć trzeba koledze, że pierw należy się przywiać w odpowiednim dziale! P.S. Jakieś bum było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Monster 750 rok ? Model gaźnikowy czy wtryskowy ? Jeśli gaźnikowy to od 620 na 100% zbiornik nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducmon750 0 Napisano Styczeń 10, 2012 już wiem, że nie pasuje... tak, kupiłem po lekkim ślizgu i tylko to ucierpiało co wymieniłem wiosnę już czuje i nie mogę się doczekać a może ktoś doradzi jaką wstawić kierownice? szukam możliwie najszerszej 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Najszerszej? Będziesz tego żałował w mieście za każdym razem, nie polecam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Jeśli chodzi o kierownicę to rewelacyjnie wygląda: http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Kierown ... MA005B/187 i również całkiem fajnie się jeździ na niej - kilka osób może się wypowiedzieć. Z tym że do zestawu trzeba dokupić: http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Uchwyty ... R-29mm/229 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducmon750 0 Napisano Styczeń 17, 2012 w dalszym ciągu szukam tych części pilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach