ziolokrb 0 Napisano Styczeń 7, 2012 witam wszystkich :) o to pare zdjec mosntera ktore "juz prawie kupilem" kwestia odebrania go od kolegi:) jedno co w nim nie tak to ten bak :)wgnieciony przebieg 35tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Noo... wreszcie! przynajmniej jednemu nie muszę pisać "tylny błotnik do obcięcia" :D ;) A na serio, ma potencjał. Jak umyjesz wstaw zdjęcia - wtedy napiszę że ładna sztuka ;) :) A tak jeszcze bardziej na serio, to sobie chłopie roboty na głowę zwaliłeś :lol: żeby ducati :shock: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziolokrb 0 Napisano Styczeń 7, 2012 a tam roboty damy rade:) do bielska blisko jak cos:) ale juz i tak w przyszlosci mysle o ductai sport ale to trzeba najpier tym sie nauczyc jezdzic i kase pozbierac:) a czemu tak wszyscy na nie narzekacie a je macie:) widocznie nie ma tak zle heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Styczeń 8, 2012 niestety, różowo też nie jest, więc się nie łudź (tak jak ja to robiłem). A skąd ta wgniota? wiadomo? Może ciężki klucz mu z półki na zbiornik spadł? bo i takie warianty w życiu już słyszałem :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziolokrb 0 Napisano Styczeń 8, 2012 tak juz go kupi z tym wgniotem ale nie jest tak zle nie przeszkadza mi to:) a co sie najczesciej psuje jak juz o tym gadamy?? motorek od mechanika wiec mysle ze nie bede mial z nim problemow to moj pierwszy motor wiec mysle ze nim polatam duzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Jak będziesz dbał to się maszyna odwdzięczy (prawdopodobnie :lol: ). Ja ze swoim nigdy nie miałem żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach