lkrencik 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Witajcie. Udało mi się nawiązać kontakt z jedną z firm w HongKongu odnośnie klameczek. Cena na gotowo z przesyłką do klienta nie powinna przekroczyć 210pln. Klamki identyczne jak te od Carrego :D Dostępne kolory klamek to: - Czarne - Zielone - Złote - Czerwone - Niebieskie - Pomarańczowe - Srebrne - Tytanowe Do tego możemy wybrać kolory regulatorów: - Czarne - Zielone - Złote - Czerwone - Niebieskie - Pomarańczowe - Srebrne - Tytanowe Oraz możemy wybrać: - Klamki długie - Klamki krótkie - Jedna długa, druga krótka Prosiłbym o zrobienie listy przez zainteresowane osoby. Spis modeli motocykli i foto poglądowe ponizej Termin realizacji przewiduję na koniec lutego - wtedy powinny byc u Was w domu także przed sezonem dacie radę założyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 17, 2012 A kiedy bedziesz zamawial? I czy wzorem innych "hongkongskich" producentow maja tez klamki z regulowana dlugoscia i te lamane i czy maja lusterka typu "nie chcialo nam sie nawet zrobic swojego zdjecia wiec wzielismy ze strony Rizomy" - bo bym reflektowal. Wiem ze sushi to nie duka, ale i tak chcialbym cos w niej zmienic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 17, 2012 A kiedy bedziesz zamawial? I czy wzorem innych "hongkongskich" producentow maja tez klamki z regulowana dlugoscia i te lamane i czy maja lusterka typu "nie chcialo nam sie nawet zrobic swojego zdjecia wiec wzielismy ze strony Rizomy" - bo bym reflektowal. Wiem ze sushi to nie duka, ale i tak chcialbym cos w niej zmienic :P Mówisz o czymś takim? Udało mi się nabyć na ebay-u za równowartość ok. 150PLN (teraz to wyjdzie ciut drożej bo dolar poskoczył).Lusterka też nabyłem tak dla sprawdzenia z ciekawości i muszę przyznać,że jakość mnie zaskoczyła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 17, 2012 Tak, wlasnie takie mialem na mysli. Na alledrogo sa po jakies 300 zl (te z pierwszego postu chodza po 250 + przyesylka). A zaskoczenie bylo pozytywne czy negatywne ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 17, 2012 Pozytywne. I nawet założyłem.... Jak poszukasz na ebay-u znajdziesz te klamki za ok.50$ z przesyłką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ja bardzo chętnie bym wziął dla siebie... ale... Będę mieć nową pompę hamulcową i nie wiem jaka tam klamka podejdzie. Jest opcja kupna pojedynczo, np klamki do Monstera 620 i jakiejś CeBRy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 17, 2012 Pozytywne. I nawet założyłem....Jak poszukasz na ebay-u znajdziesz te klamki za ok.50$ z przesyłką ;) Może poleć sprawdzonego sprzedawcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 17, 2012 Ja kupowałem tu: http://www.ebay.com/itm/280612481276?it ... 23&vxp=mtr widzę,że cena wzrosła od czasu mojego zakupu (płaciłem 51.99). :evil: Patrząc na to co oferują inni w niższych cenach to wydaje się to jeden czort. Ale może lepiej zapłacić parę złotych więcej tym bardziej,że firma sprawdzona nie tylko przez moją osobę. Błyskawiczna przesyłka-do mnie szło 5 dni... Tu za 50$ ale o ograniczonej kolorystyce (może komuś podpasuje): http://www.ebay.com/itm/Ducati-Brake-Cl ... 3a6ba8add4 Co się zaś tyczy dwóch różnych klamek to można zapytać. Gość dosyć szybko odpowiada na maile. Kto wie? Może da radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Brać od Krencika, nie kombinować. Inicjatywa zacna, nie warta zaśmiecania tematu innymi ofertami, różniącymi się kilkoma pln :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Panowie chińszczyzna w Ducati... :?: ;) Żeby klameczka nie odleciała podczas jazdy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Panowie chińszczyzna w Ducati... :?: ;) Żeby klameczka nie odleciała podczas jazdy :mrgreen: Te klamki swego czasu zrobiły furorę tutaj. Nawet najwięksi krytycy się przekonali do tego chińskiego wyrobu, który potrafił zaskoczyć jakością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Tak te klamki są ok, tylko moje zmieniły kolor od ostatniej zimy :mrgreen: Ale za taka kase wybaczam im to :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Tak te klamki są ok, tylko moje zmieniły kolor od ostatniej zimy :mrgreen: Ale za taka kase wybaczam im to :mrgreen: Kameleon? ; D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Taa co zimę nowy kolor :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Taa co zimę nowy kolor :mrgreen: :mrgreen: Wyblakły Ci czarne ? Niestety jest problem z jakością anodyzowania... ale Arachni wyblakły czerwone titaxy :P (o ile mnie pamięć nie myli ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Złote zrobiły się lekko zółte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ciekawe jak z czarnymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ciekawe jak z czarnymi? No właśnie szukam info o tym jak trzyma się czarna anoda. Złote to i theosiowi wyblakły. Musiel swojego z niebieskimi klamkami nie wystawiał na światło dzienne to i nie miały kiedy wyblaknąć :D A czarna anoda generalnie blaknie na rudobrązowomiedzianosraczkowaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ciekawe jak z czarnymi? A czarna anoda generalnie blaknie na rudobrązowomiedzianosraczkowaty. A gadają, że faceci nie znają się na kolorach.. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 17, 2012 Brać od Krencika, nie kombinować.Inicjatywa zacna, nie warta zaśmiecania tematu innymi ofertami, różniącymi się kilkoma pln :roll: Rozmowa dotyczy innych klamek.... A co do zmiany koloru... Speedymoto też wyblakło :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 17, 2012 rudobrązowomiedzianosraczkowaty. Jak sie to wpisze w googlu to pojawia sie jakas kobieta(?) o wlosach wlasnie w tym kolorze - tak pogladowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 17, 2012 rudobrązowomiedzianosraczkowaty. Jak sie to wpisze w googlu to pojawia sie jakas kobieta(?) o wlosach wlasnie w tym kolorze - tak pogladowo :) Mi wyskoczyło " nie udane farbowanie włosów" :lol: Co by nie oftopowac tylko to powiem ze te Chińskie klameczki sprawują się całkiem dobrze biorąc pod uwagę cene. Do tego przeżyły jednego paciakooberka dzięki temu ze się składają. Oryginał by tego nie przeżył Ja kupiłem złote. Co prawda słońca to one dużo nie widziały, ale tak czy siak koloru nie zmieniły.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Ja pierdziu ale offtop no ale to desmoszpital :D moja oferta dotyczy klamek nieskladanych, takich jak na foto co do anody - mam czarne i po roku nie zmieniły koloru ani o jotę proszę o wpisywanie sie tu osób chętnych na zakup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Styczeń 17, 2012 Krenciu - jak z zakupem pojedynczej sztuki ? sensie jedna dla monstera a druga dla cebry ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Styczeń 17, 2012 Hej, a do kiedy przyjmujesz zamówienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach