wilu 0 Napisano Styczeń 25, 2012 jak w temacie potrzebuje kierownicy fat-bar 802mm czarna. nie znalazłem nic szerszego niż 745mm z rizomy, driven ma z rozmiarówki model CR LOW http://bellissimoto.com/DrivenHandlebars.html ale nie wiem czy wystarczy miejsca na oprzyrządowanie?? musieli może masz coś w asortymencie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Styczeń 25, 2012 32/820mm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 26, 2012 jak w temacie potrzebuje kierownicy fat-bar 802mm czarna. nie znalazłem nic szerszego niż 745mm z rizomy, driven ma z rozmiarówki model CR LOW http://bellissimoto.com/DrivenHandlebars.html ale nie wiem czy wystarczy miejsca na oprzyrządowanie?? musieli może masz coś w asortymencie?? kup driven , ja mam modle mini , i wszytko sie miesci nawet lusterka na koncach kiery , a w modelu który wybrałes jest jeszcze wiecej miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 26, 2012 mam teraz kierownice renthal-a model windham niestety klamka hamulca nie miesci sie i jest zamocowana juz na ugięciu rury, obawiam sie ze driven cr low tez moze miec za krotkie rogi na wszystkie przyrządy. Rizoma ma jekies szerokie fat-bary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 26, 2012 Nie wiem co to dla Ciebie szerokie, ale na rizomie mieści się cały osprzęt RSowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 26, 2012 mam teraz kierownice renthal-a model windhamniestety klamka hamulca nie miesci sie i jest zamocowana juz na ugięciu rury, obawiam sie ze driven cr low tez moze miec za krotkie rogi na wszystkie przyrządy. Rizoma ma jekies szerokie fat-bary? luknij na fotki masz tu fotki wersjii driven mini czyli najmniejszej w ofercie, w wersji normalnej i odwróconej tak jak teraz latam . Miesci sie wszytko nawet lustra zamocowane bezposrednio na kierownicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 26, 2012 tak to wyglada u mnie Darku rizoma moze byc pod warunkiem ze bedzie mieć 800 mm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 26, 2012 Trzeba przyznać, że fajera 2wheelsa robi robotę - nie mogłem się napatrzyć w Żerkowie ;) A rizoma to rizoma - ma swój wymiar (mniejszy), mieści na każdej końcówce pełen osprzęt i jakoś tam wygląda. Ale rozumiem, że Tobie chodzi o bardzo szerokiego drągala, boś pewnie chłop szeroki w barach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 26, 2012 bez przesady ja suchy jak śliwka :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 26, 2012 bez przesady ja suchy jak śliwka :lol: No to na grzyba Ci taki drąg - RS to nie cruiser :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 26, 2012 Trzeba przyznać, że fajera 2wheelsa robi robotę - nie mogłem się napatrzyć w Żerkowie ;) A rizoma to rizoma - ma swój wymiar (mniejszy), mieści na każdej końcówce pełen osprzęt i jakoś tam wygląda. Ale rozumiem, że Tobie chodzi o bardzo szerokiego drągala, boś pewnie chłop szeroki w barach? Darku pomysł został zerżnięty z mojej pierwszej miłości ( też na 2 kołach ) , przy okazji wieczornego przeglądania starych fotek. http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?t=115753 - ten egzemplarz akurat nie mój ale ster to pomysł własnie tego producenta 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 26, 2012 Trzeba przyznać, że fajera 2wheelsa robi robotę - nie mogłem się napatrzyć w Żerkowie ;) A rizoma to rizoma - ma swój wymiar (mniejszy), mieści na każdej końcówce pełen osprzęt i jakoś tam wygląda. Ale rozumiem, że Tobie chodzi o bardzo szerokiego drągala, boś pewnie chłop szeroki w barach? Darku pomysł został zerżnięty z mojej pierwszej miłości ( też na 2 kołach ) , przy okazji wieczornego przeglądania starych fotek. http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?t=115753 - ten egzemplarz akurat nie mój ale ster to pomysł własnie tego producenta 8-) Mi ten pomysł kolebał się już od jakiegoś czasu. Jak zobaczyłem to u Ciebie to tylko potwierdziły się moje wyobrażenia, że jest oldskool gites. Może w moim nowym "wyciorze" będzie to wreszcie zastosowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach