Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bac

Zakup Monster'a S4R

Polecane posty

bac    0

Witam Was,

Od kilku tygodni poszukuję dla siebie MONSTERA S4R.

Czy ktoś z Was zna poniższe sprzęty?

http://allegro.pl/ducati-monster-s4r-tr ... 54137.html

Będę wdzięczny za Waszą opinie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dostępna jest również sztuka już opisywana na forum:

http://allegro.pl/ducati-monster-s4r-de ... 57345.html

Rozumiem, że moto jest prawdopodobnie po kolejnym strzale [uszkodzone szkło wyświetlacza].

Czy znacie ten sprzęt - co się z nim działo po odsprzedaży przez jednego z Forumowiczów?.

Pozdrawiam

KGr    1

Obydwa klubowe - poszperaj po forum, duzo o nich znajdziesz :)

Trochę różny przedział cenowy, zależy ile masz do wydania. Jak Cię stać na pierwszego to bierz tego, rocznik młody, przebieg mały i mnóstwo dodatków (opisywany gdzieś na ostatnich stronach w temacie Pokaż swojego Monstera), a drugim już wszystko napisaliśmy w dziale Sprzedam.

KGr    1

Prawde mowiac, ja tez bym sie nie zastanawial - jakby mnie bylo stac, bralbym tego mlodszego. Szkoda ze to jeszcze 996 a nie teska...

KGr    1

Z niewielka doplata ze strony wlasciciela tego drozszego s4 moge sie zamienic na roczne sushi FZ8 :)

KGr    1

Sprobowac zawsze warto :D

O jakis miesiac-poltorej za pozno pojawil sie ten potwoerek na sprzedaz, jak juz sie poddalem i stwierdzilem ze fajnego (wg moich kryteriow) dukacika w moim budzecie nie znajde...

KGr    1

Mialem powody ze wzgledu na ktore musialem w zeszlym roku kupic moto, jakbym tego nie zrobil to bylbym skazany na puszke. Ale mniejsza o to! W garazu mam przygotowane miejsce na dwa motocykle :) Teraz tylko trzeba troche na nogi stanac.

A wogole to zrobil nam sie offtop (i to moja wina!)

Kolego bac! Z tego co mozna znalezc na forum, obydwa monstery to dobre sztuki. Ta drozsza - sam przed chwila czytales. Ta tansza - dwoch poprzednich wlascicieli to forumowicze i w dziale sprzedam masz dokladnie ja opisana. Wybieraj, kupuj i pozwol niech ci troche pozazdroszcze :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.