bac 0 Napisano Styczeń 28, 2012 Witam Was, Od kilku tygodni poszukuję dla siebie MONSTERA S4R. Czy ktoś z Was zna poniższe sprzęty? http://allegro.pl/ducati-monster-s4r-tr ... 54137.html Będę wdzięczny za Waszą opinie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dostępna jest również sztuka już opisywana na forum: http://allegro.pl/ducati-monster-s4r-de ... 57345.html Rozumiem, że moto jest prawdopodobnie po kolejnym strzale [uszkodzone szkło wyświetlacza]. Czy znacie ten sprzęt - co się z nim działo po odsprzedaży przez jednego z Forumowiczów?. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 28, 2012 Polecam poprosić moderatora o przeniesienie tematu tu: viewforum.php?f=101 Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Zadzwoń do Darka a na 100% uzyskasz pełną znaną przez niego Historię tego egzemplarza. Nawet na forum w temacie : viewtopic.php?f=76&t=7669 jest opis. Pozdrawiam i miłej lektury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 29, 2012 Obydwa klubowe - poszperaj po forum, duzo o nich znajdziesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Trochę różny przedział cenowy, zależy ile masz do wydania. Jak Cię stać na pierwszego to bierz tego, rocznik młody, przebieg mały i mnóstwo dodatków (opisywany gdzieś na ostatnich stronach w temacie Pokaż swojego Monstera), a drugim już wszystko napisaliśmy w dziale Sprzedam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Prawde mowiac, ja tez bym sie nie zastanawial - jakby mnie bylo stac, bralbym tego mlodszego. Szkoda ze to jeszcze 996 a nie teska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Styczeń 30, 2012 na cenę tego droższego mam trochę wpływu.... ;), to naprawdę dobre S4R...polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Z niewielka doplata ze strony wlasciciela tego drozszego s4 moge sie zamienic na roczne sushi FZ8 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Styczeń 30, 2012 ale :lol: tu chyba nikt nie zamienia Ducati na sushi..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Sprobowac zawsze warto :D O jakis miesiac-poltorej za pozno pojawil sie ten potwoerek na sprzedaz, jak juz sie poddalem i stwierdzilem ze fajnego (wg moich kryteriow) dukacika w moim budzecie nie znajde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 30, 2012 Kolega od ryżu bardzo niecierpliwy. A mówią szukajcie a znajdziecie :idea: Zawsze się sprawdza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Mialem powody ze wzgledu na ktore musialem w zeszlym roku kupic moto, jakbym tego nie zrobil to bylbym skazany na puszke. Ale mniejsza o to! W garazu mam przygotowane miejsce na dwa motocykle :) Teraz tylko trzeba troche na nogi stanac. A wogole to zrobil nam sie offtop (i to moja wina!) Kolego bac! Z tego co mozna znalezc na forum, obydwa monstery to dobre sztuki. Ta drozsza - sam przed chwila czytales. Ta tansza - dwoch poprzednich wlascicieli to forumowicze i w dziale sprzedam masz dokladnie ja opisana. Wybieraj, kupuj i pozwol niech ci troche pozazdroszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach