Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
morham

Model Monster 900 - Bburago

Polecane posty

Mam, na zdjęciu wyglada zachecajaco, ale na zywo jakość jest kiepska.

No ja mam model CBRy z Bburago (F4) i Miasto (F3). Maisto wygląda jakościowo lepiej jakościowo... :).

Model 696 też jest z Maisto :P

A jeszcze do kolekcji dołączy 900 także z Maisto :D.

Mam tą 900tkę - w realu,tesco czy karefure. Średnia jakość, ale czego się spodziewać.

Maisto? Toż to najgorszy szit :/ ... chociaż dziś sam kupiłem 2 :p Ale to tylko dlatego,że w sklepie sieci Simply były po 6zł. Monstery też były. A tak normalnie, to maisto i burago unikam.

Maisto fucktycznie ma trochę marne te modeliki...no ale za tą cene to raczej nie ma co wybrzydzać.Modele Motorama,Autoart,Minichamps wykonane w prawdziwą starannością i zachowaniem szczegułów kosztują po 80euro i więcej...no chyba że ktoś zdecyduje się na coś takiego...za kilka centów :lol:post-1147-1366037742,6257_thumb.jpg

Maisto fucktycznie ma trochę marne te modeliki...no ale za tą cene to raczej nie ma co wybrzydzać.Modele Motorama,Autoart,Minichamps wykonane w prawdziwą starannością i zachowaniem szczegułów kosztują po 80euro i więcej...

Za cenę w granicach 25-40 zł trudno oczekiwać cudów - ale dużo lepiej mi się wydaje inwestować w Maisto niż Bburago - przepaść jakościowa już między tymi dwoma jest dość spora.

Zamiast wydawać 230 zł za model monstera Minichamps - wolałbym sobie kupić np. rękawice :)

Ale jak ktoś chce sobie np. postawić jakiś modelik - niekoniecznie mega super - to takie Maisto czy Bburago też daje radę :)

A tak to wygląda u Mnie :P

centerhttps://lh3.googleusercontent.com/-1Gb08QFYsZ4/T0In1uyqqlI/AAAAAAAADHs/Wl-V5r_Uftg/s960/wspolpraca.jpg[/img]

Jakość byle jaka ale zdjęcie robione z innej okazji niż chwalenie się modelikami ;) A z okazji kolejnego do kolekcji kota :) i chęci szybkiego się z nim kimś podzielenia :)

A tak to wygląda u Mnie :P

centerhttps://lh3.googleusercontent.com/-1Gb08QFYsZ4/T0In1uyqqlI/AAAAAAAADHs/Wl-V5r_Uftg/s960/wspolpraca.jpg[/img]

Jakość byle jaka ale zdjęcie robione z innej okazji niż chwalenie się modelikami ;) A z okazji kolejnego do kolekcji kota :) i chęci szybkiego się z nim kimś podzielenia :)

A w tle widze LofL :) też gram :)

A w tle widze LofL :) też gram :)

Pierwszy przypadek gry typu "online" (a próbowałem różnych) który Mnie zatrzymał na dłużej niż tydzień. Coś drugi roczek chyba będzie za niedługo...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.