woodworks 0 Napisano Luty 6, 2012 Siemanko, Zna ktos to moto http://allegro.pl/ducati-1098-2008-okaz ... 56270.html ? W sumie cena bardzo dobra, tylko zadnego opisu, a moto juz jakis czas wisi na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Luty 6, 2012 poszukaj, już było o nim dużo napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Luty 6, 2012 dużo było tyle że mało konkretów... tak na dobra sprawę to chyba nawet nikt go nie oglądał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 6, 2012 Jakiś czas temu dzwoniłem do gościa. Chłop praktycznie nie był w stanie udzielić mi żadnej konkretnej odpowiedzi dot. historii. Tyle tylko na na "milion procent" bezwypadkowy, no i że jest ze Stanów... W takim razie pytam się jak to możliwe, skoro cale 1098 z USA są dużo droższe, nie mówiąc o kosztach importu... PS. Na prośbę przesłania dokładnych zdjęć wahacza, ramy, stelaża, zębatek, itp., facet twierdzi że przecież zdjęcia na allegro są wystarczające i oczywiście nic na maila nie dostałem. Jak masz czas, to proponuję pojechać i dokładnie sprawdzić, dłuugo wisi na allegro, więc cena pewnie do negocjacji. Może i warto wydać parę zł na paliwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach