delta81 0 Napisano Luty 17, 2012 Ale ładniej by wyglądały niż chinol i shark od tfu tfu cybyry. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 17, 2012 No to zostaje nr 2 i nr 3... Arrowy to moim zdaniem jedne z najlepiej brzmiacych kominów w ducati. problem w tym ze te kominy nie sa dedykowane do ducati a do hondy crf 250 wiec niekoniecznie musza brzmiec lepiej jak te z cebeery. Shark, nie wydaje mi sie aby byla to zla marka, 2 slipony kosztuja 700 €... Szczerze to troche mi sie gryzie s2r ze swoim badz co badz, klasycznym wygladem i tymi arrowami. Musze poszperac po necie moze znajde jakies podobne zdj, bo przy monsterze sa zazwyczaj skromne pod wzgledem form kominy ( ktore zarazem ladnie wygladaja). Zastanowie sie jeszcze dokladnie nad wizja wygladu mojej dusi, i postaram sie zrewizjowac troche moj portfel :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiniD 0 Napisano Luty 19, 2012 Jak jesteś dalej zainteresowany, to mam Termignoni karbon do puszczenia górą lewo i prawo. Połowa systemu (bez kolektorów od cylindrów), Plug&play przy podlączaniu do kata. Miałem je w S4R '04, a wszystko co do S4R powinno pasować do S2R :) Dorzucam przerobione kolektory po wycięciu kata. Generalnie zestaw dla osoby z dostępem do narzędzi i podłubania i dokładnego dopasowania. Uczciwię mówię, że wydmuchał mi 2x uszczelkę na łączeniu kolektorów. Cena 1200 PLN + przesyłka. Jak jesteś zainteresowany to jest mój wątek ze sprzęgłem antyhop na którym widać te wydechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 31, 2012 Nowe tlumiki sa juz na miejscu :) Jest to udane polaczenie Kolektora BOS i tlumikow od cbr 1000rr xD Pomimo ze sa ze szlifierki, dzwiek wydaje mi sie godny ducata 8-) Tutaj mikrofon przytkany paluchem: Tutaj na zywca :P Filmiki wygladaja tak idiotycznie dzieki funkcji usuwania drgan youtuba... No i fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 31, 2012 :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Marzec 31, 2012 Fajnego masz Szarika :D I wyszło zacnie. Gratky. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 31, 2012 Szariczke :p a dokladnie to "Lejdi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Uff nie chinole :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach