Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alcapone

Siakies fajne tlumiki

Polecane posty

No to zostaje nr 2 i nr 3...

Arrowy to moim zdaniem jedne z najlepiej brzmiacych kominów w ducati.

problem w tym ze te kominy nie sa dedykowane do ducati a do hondy crf 250 wiec niekoniecznie musza brzmiec lepiej jak te z cebeery.

Shark, nie wydaje mi sie aby byla to zla marka, 2 slipony kosztuja 700 €...

Szczerze to troche mi sie gryzie s2r ze swoim badz co badz, klasycznym wygladem i tymi arrowami. Musze poszperac po necie moze znajde jakies podobne zdj, bo przy monsterze sa zazwyczaj skromne pod wzgledem form kominy ( ktore zarazem ladnie wygladaja).

Zastanowie sie jeszcze dokladnie nad wizja wygladu mojej dusi, i postaram sie zrewizjowac troche moj portfel :p

Jak jesteś dalej zainteresowany, to mam Termignoni karbon do puszczenia górą lewo i prawo. Połowa systemu (bez kolektorów od cylindrów), Plug&play przy podlączaniu do kata. Miałem je w S4R '04, a wszystko co do S4R powinno pasować do S2R :) Dorzucam przerobione kolektory po wycięciu kata. Generalnie zestaw dla osoby z dostępem do narzędzi i podłubania i dokładnego dopasowania.

Uczciwię mówię, że wydmuchał mi 2x uszczelkę na łączeniu kolektorów.

Cena 1200 PLN + przesyłka. Jak jesteś zainteresowany to jest mój wątek ze sprzęgłem antyhop na którym widać te wydechy.

Nowe tlumiki sa juz na miejscu :) Jest to udane polaczenie Kolektora BOS i tlumikow od cbr 1000rr xD Pomimo ze sa ze szlifierki, dzwiek wydaje mi sie godny ducata 8-)

Tutaj mikrofon przytkany paluchem:

Tutaj na zywca :P

Filmiki wygladaja tak idiotycznie dzieki funkcji usuwania drgan youtuba...

No i fotki

post-1130-1366037919,8552_thumb.jpg

post-1130-1366037920,0885_thumb.jpg

post-1130-1366037920,2593_thumb.jpg

post-1130-1366037920,4275_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.