77royal 0 Napisano Luty 14, 2012 Po długim oczekiwaniu wreszcie pokazał sie regulamin WMMP na 2012 r. Co dla mnie najistotniejsze to limity czasowe które zostały przesunięte do 1.40 dla litrów co znaczy ze nie bede musiał ganiać dziadka Meklaua he he http://moto.pl/Motocykle/1,113812,11140 ... lamin.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 14, 2012 Btw do modów to jest prośba aby otworzyć nowy dział na sezon 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 14, 2012 A ja czekam na klasę dla "staruchów" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 14, 2012 A co dziadzia Meklau i 54 letni Oskaldowicz za mlodzi dla ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 14, 2012 A co dziadzia Meklau i 54 letni Oskaldowicz za mlodzi dla ciebie? Wiesz jak jest, osobiście jestem przeciwnikiem zabierania miejsca i sponsorów młodym ludziom przez takich dziadków ich czas powinien minąć nawet jeżeli dalej potrafią wygrywać. Choć absolutnie doceniam ich kunszt i chętnie stanąłbym w szranki z Januszem czy Andym w klasie dla Panów grubo po 30-ce ot tak dla samej chęci rywalizacji i pracy nad samym sobą. Dodatkowo chętnie w klasie bez napięć sprzętowych. Jestem pewny że wiesz co mam na myśli, ponieważ sam cieszysz się z faktu że nie przekroczyłeś limitu i możesz dalej jeździć bez napięcia na wynik bez stresu związanego ze sponsorem i wynikami i bez konieczności ładowania furmanki pieniędzy swoich lub sponsora co dodatkowo zwiększa presję. Są klasy które dają przyjemność z czystej rywalizacji i takie gdzie już rywalizacja staje się znacznie głębsza i nie opiera się jedynie na umiejętnościach czy prostej chęci poprawiania swoich umiejętności. Sam to przeżyłem i powiem że do momentu gdy starałem się jeździć coraz szybciej dla samego siebie i znalezienia sponsora była to czysta przyjemność i wielka radość. Natomiast od momentu kiedy pojawił się sponsor odpowiedzialność i presja zaczęła wypierać przyjemność i radość z bycia coraz szybszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 14, 2012 Rozumiem o co Ci chodzi. Nie mniej dla mnie ci Panowie to wzór do naśladowania i nadzieja ze mimo ze zacząłem tak późno to jeszcze nie wszystko stracone i pozostało mi jeszcze ładnych kilka lat dla rozwoju..... Co cieszy to Oskaldowicz po mimo wieku nie zatrzymał sie w rozwoju i jeździ coraz szybciej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 14, 2012 Rozumiem o co Ci chodzi.Nie mniej dla mnie ci Panowie to wzór do naśladowania i nadzieja ze mimo ze zacząłem tak późno to jeszcze nie wszystko stracone i pozostało mi jeszcze ładnych kilka lat dla rozwoju..... Co cieszy to Oskaldowicz po mimo wieku nie zatrzymał sie w rozwoju i jeździ coraz szybciej.... To fakt, a co do wieku pamiętaj że wielki zawodnik nijaki Troy Bayliss także zaczął póżno i jak widać można. Zresztą także Janusz czy Andy to faktycznie osoby które można stawiać za wzór jeżeli chodzi o walkę na torze a ich wyniki sa imponujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach