Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jagoda

Batman z Wrocławia (M900)

Polecane posty

KGr    1

Ja moge powiedziec ze trzeba by troche pracy i kasy w niego wlozyc, zeby to to sie ladne zrobilo...

Nie, skąd. Wg mnie to coś jest brzydkie. Chodzi o to, że w lokalizacji jest podana ul Komuny Paryskiej, a zdjęcia wykonane są w ogóle innym miejscu - tajnej dziupli handlarza u którego kiedyś oglądałem takie coś (zdjęcie wykonane po drugiej stronie płotu, który widać na zdjęciach na allegro, na terenie jego warsztatu i garaży):

post-908-1366037791,9888_thumb.jpg

Jeśli właścicielem jest ten gość, co u niego kiedyś oglądałem sztuki na sprzedaż to muszę Cię (Was) zmartwić. Ten Pan jest wielbicielem Ducati (serio, żadnej ironii), otworzył mi swój garaż gdzie było z ponad 10 Ducati (Monstery, Multi, ST itd). Wszystko na handel. No i pokazał drugi garaż, ze swoim Monsterem 900. Wszystkie te sztuki łączyło jedno - były spartaczone jeśli chodzi o design :( Choćby ten, na którym siedzę ja. Jego stan techniczny był w miarę ok, ale kolor... Każdy miał albo dziwny kolor, albo głupie aerografy, mocno udziwnione. Po za tym, że ten Pan handluje posiada również warsztat i naprawia Ducati. O jakości jego usług nic nie jestem w stanie powiedzieć, bo ani nie korzystałem, ani nikt we Wrocławiu o nim nie słyszał. Co się dziwić, gość jest naprawdę dobrze ukryty.

Oby wyglądają na wizualnie skrzywdzone ;) Ale właśnie - o gustach się podobno nie rozmawia... ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.