DanieleQ 0 Napisano Luty 19, 2012 Desmomaniacy! W związku z tym,że za moment zostanę ojcem porzuciłem (przynajmniej na jakis czas) plan kupna motocykla, a zdążyłem już kupić super kask, z którego teraz nie będę miał okazji korzystać. Jest nowiutki, jeszcze nigdy nie jezdzony - zakladalem go jedynie do przymierzenia (na ponizszym zdjeciu). Bardzo fajny kolor, deflektor oraz blende przeciwsloneczna. Rozmiar: M Kupilem go w listopadzie w intermotors jako jedna z ostatnich sztuk - ponizej opis. http://sklep.intermotors.pl/product-pol ... eski-.html Nie chce na nim zarobic, ale oddac za podobna cene, za jaka go kupilem: 700pln. Wyslac moge, czym kto bedzie chcial, a w Warszawie istnieje mozliwosc odbioru osobistego. W zestawie jest oryginalny karton oraz materialowy worek/pokrowiec na kask. W razie pytan piszcie, pytajcie. Pozdrawiam, Daniel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanieleQ 0 Napisano Marzec 20, 2012 Drodzy forumowicze! Sezon się zaczął i jeśli ktoś szuka ładnego, nowego kasku, to odświeżam temat mojego białego AGV. Jest nowy, jeszcze z foliami i wolałbym, żeby nawet za niższą cenę cieszył kogoś z klubu, niż wystawiać na licytację na allegro! W razie pytań, albo chęci umówienia się na przymierzenie, pls o kontakt! Pozdrawiam wiosennie, Daniel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piolek 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ile teraz chcesz bo w razie co moze ja sie skusze i o lepsze zdjecia prosze, jak cio na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach