fotoasadi 0 Napisano Marzec 10, 2012 Witam wszystkich i zarazem pozdrawiam z WWL :) Dopiero zakupiłem Monsterka 600 rocznik 01, ale mam nadzieje, ze na tym sie moja podróż za moto zakończy ;] Na start już was muszę przeprosić za wejście z butami w salon ale.. mam pytanko do użytkowników forum -> a mianowicie... mieszkam gdzie mieszkam, wiec potrzebuje dobrych blokad na ducata :< najbardziej by mi odpowiadały blokady na hamulce tarczowe ale srednica oczek w tarczy wynosi jedynie 7mm co anuluje większość rozpatrywanych przeze mnie modeli blokad ( no ok, wszystkie xD ) Jakbyście mogli mi doradzić co zakupić abym mógł w miarę spokojnie zostawić moto pod sklepem z blokadą i aby stało na miejscu jak wrócę za 10min ;) Dziękuję z góry i pozdrawiam jeszcze raz wszystkich !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 10, 2012 Cześć. Nie tragizuj tak z tym wołominem bo nie jest tu tak strasznie ze nie można motocykla pod sklepem zostawić. Tez mieszkam w Wołominie i nic mi tu jescze nie zgineło.... Co do blokady na tarcze to jaka kolwiek kupisz to bedzie git ale bynajmniej to zabezpieczenie nie przeszkodzi złodziejom z samochodem dostawczym by wrzucić go na pake a tak sie głównie kradnie motocykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Cześć z Poznania :) Nie rozumiem Cię - myślisz, że tylko w Wołominie może zginąć moto ?? ;) Na złodzieja nie ma lekarstwa - tak, jak pisał Royal - ile to wciągnąć moto na busa ? A chcesz przypinać do latarni czy płotu ? Jak psa ? ;) :lol: :lol: :lol: Daj se chłopie luz - jak ma akurat Tobie zginąć - to zginie, co byś nie robił. Czego oczywiście NIE ŻYCZĘ. Witam na oddziale zarażonych wirusem Desmo. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Marzec 10, 2012 Jeżeli nie masz alarmu w moto to polecam coś takiego http://www.moto-akcesoria.pl/blokada-z- ... 45,p,53768. Jak zaczną złodziejaszki coś kombinować przy moto i zacznie piszczeć to jest szansa, że dadzą sobie spokój. Poza tym sama w sobie solidna blokada renomowanej firmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Tak trochę z nudów: http://allegro.pl/najlepszy-motocyklowy-alarm-z-pilotem-bez-montazu-i2196861830.html Bez montażu, zabierasz kiedy chcesz, a pod siedzenie Monstera na 100% się zmieści. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotoasadi 0 Napisano Marzec 10, 2012 łoooo kolega z Wołomina :) a myślałem, że tych okazów nie ma w okolicy nigdzie jak patrzyłem na tą mapkę ducatistów. a do do złodziei w wwl, to jednak mogę debatować, potrafią tu ukraść dobry samochód/motocykl jednak ;) Ale nie po to i tak pisałem, chciałem się przywitać i zerknąć co zaproponujecie na zamek do monsterka :) Dzięki za wszystko i pozdrawiam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalK 0 Napisano Marzec 14, 2012 Witam wszystkich, a szczególnie kolegów z mojego miasta. Ja włąśnie stoję, przed zakupem monstera 620 ei. I mam pytanie, do kolegi ktróy właśnie kupił motocykl. Masz jakiegoś mechanika bądź użytkowanika Monstera, który za grobną opłatą pomógł by mi w oględzinach? (oczywiśćie za drobną opłatą). A także do kolegi 77royal, może Ty jesteś na tyle ogarnięty i dał byś radę coś mi doradzić. Dodam tylko, że monster znajduje sie 30 min drogi od WWL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 14, 2012 Ty się nie pytaj czy Royal jest ogarnięty, tylko użyj wyszukiwarki , poczytaj posty Royala a odpowiedz sama się znajdzie :) :D :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalK 0 Napisano Marzec 14, 2012 Po samej liczbie postów już widze że człowiek wie o co tu się rochodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 14, 2012 ciekawe kryterium oceny :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 14, 2012 scęka opada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotoasadi 0 Napisano Marzec 14, 2012 Michalk, niestety monsterka sam oceniałem, choć jak się okazało w dobrym stanie go zakupiłem ^^ mechanika mam tylko znajomego tj. taka niby "złota rączka" ale i tak bym wolał na Twoim miejscu pojechać do firmowego serwisu z nim i tam się wszystkiego dowiedzieć. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 14, 2012 mechanikiem ani tym bardziej złotą raczka nie jestem ale mogę postarać sie pomóc. jak by co to dzwoń 502098955 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 14, 2012 ciekawe kryterium oceny :roll: Edytowano Pkt. 30C Regulaminu forum MichalK jak chcesz pogadać to dzwoń 502098955 ale uprzedzam mechanikiem a tym bardziej złota rączka nie jestem :mrgreen: domyślam sie ze chodziło o pkt regulaminu 30-g :lol: Szkoda ze moderator nie reaguje na nic nie wnoszący prócz fermentu post z cytatu powyżej :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach