Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jukka

Zamiana zegarów i problem z rozrusznikiem

Polecane posty

Nigdzie nie mogę znaleźć takich zegarów: http://bikepics.com/pictures/700193/

Mój monster ma uszkodzony obrotomierz i tylną plastikową osłonę. Czy mogę zastosować jakieś inne zegary z przybliżonych roczników?

Nie orientuję się dobrze ale czy to była jakaś inna wersja z takimi zegarami?

bo to jakiś cudak akcesoryjny

Do M900 będa pasować zegary od każdego monstera z mechanicznym prędkościomierzem. Np S4 2001r

Własciwie niezły pomysł dla kogoś na wózku

Jeszcze jest taki problem, że nie reaguje na przycisk rozrusznika. Bezpieczniki sprawdzone, instalacja przejrzana, rozrusznik działa po podłączeniu na krótko. Gdzie dalej szukać?

Stcznik rozrusznika.

Zobacz czy dochodzi do niego napięcie na kostce sterowania.

Nie wiem czy znalazłeś te zegarki ale prawda jest taka ze jest to produkt firmy ROADRACING która wykonała te zegarki na potrzeby moto wyścigowych na tamten czas . Wykonali tych zegarów bardzo niewielką ilość . Cena nowego kupletu to jak się zorientowałem to około 300 euro . miałem to szczęście i wylicytowałem na niemieckim ebaju za niecałe 200 ( używane do liftingu ) :) . jak można coś doradzić to szukaj na ebaju możne znowu się pokażą .

Dzięki za dokładne info o tych zegarach, chyba nie uda mi się szybko ich znaleźć. Musze kupić inne a w miedzy czasie będę szukał.

Witam mam podobne pytanie bo będę wymieniał zegary na nowe i pytanie jest takie jak zaprogramować kluczykiem serwisowym nowe zegary czy to jakaś kombinacja czy raczej nie jest to duży problem ??

Kupiłem zegary z obrotomierzem na diodach, tylko że obrotomierz działa dopiero od 6tyś w górę, przy przekręcaniu zapłonu też się zapala dopiero od 6 tyś do max. Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi? Przepalone diody? Obrotomierz podłączyłem pod cewkę. Użyłem adapteru jaki miałem w oryginalnym obrotomierzu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.