krl 0 Napisano Marzec 14, 2012 Może jest ktoś zainteresowany profesjonalnym sprzętem od SATY, aerograf jest nowy. SATA Graph 3 w pełnym zestawie cena dla Desmomaniaków 800 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 14, 2012 O fajny aero, zamierzam kupić, lodówkowca już sobie zrobiłem, ale na początek cos tańszego, teraz trzeba w duca inwestować. Powodzenia w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 14, 2012 Sliczna rzecz, co prawda planuje kupic kolejny aerograf, tyle ze jeszcze nei teraz :( ALE moge Ci za niego zaoferowac zrobienie nim grafiki na moto po kosztach fabry :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 14, 2012 Sliczna rzecz, co prawda planuje kupic kolejny aerograf, tyle ze jeszcze nei teraz :( ALE moge Ci za niego zaoferowac zrobienie nim grafiki na moto po kosztach fabry :] Dziękuję ale siedzę w tym temacie od kilkunastu lat, więc co jak co ale pomocy w tej materii mi nie trzeba choć za ofertę dziękuję . Mam dość pokaźną kolekcję aerografów i dekorów w tym dwie takie sztuki i jedna jest nie używana więc szkoda i postanowiłem sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 14, 2012 krl, bracie i dopiero teraz się chwalisz? :) zaraz do Ciebie hełmofon zawiozę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 14, 2012 krl, bracie i dopiero teraz się chwalisz? :)zaraz do Ciebie hełmofon zawiozę :P Ja teraz jestem od wyzszych celów, szkolenia, wykłady z zakresu KTL a nie tam bazgranie sie farbkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 14, 2012 krl, bracie i dopiero teraz się chwalisz? :)zaraz do Ciebie hełmofon zawiozę :P Ja teraz jestem od wyzszych celów, szkolenia, wykłady z zakresu KTL a nie tam bazgranie sie farbkami ;) A co to KTL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 14, 2012 katastroficzne-kataforetyczne malowanie powierzchni prawdopodobnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 14, 2012 katastroficzne-kataforetyczne malowanie powierzchni prawdopodobnie :D Ogólnie rzecz ujmując chodzi o E-Coat a KTL to Kataforeza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Tylu artystów na forum i nikt nie chce nabyć drogą kupna przyzwoitego narzędzia pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach