danny8727 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 No i mam wydechy przerobione przez Edka. Nie da się tego opisać słowami jak to brzmi(brzmi naprawdę,naprawdę dobrze). Operacja trwała 2dni tyle ,że przywiozłem mu osobiście tłumiki i na drugi dzień odebrałem za to duży +. Polecam w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMichael 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 No i mam wydechy przerobione przez Edka.Nie da się tego opisać słowami jak to brzmi(brzmi naprawdę,naprawdę dobrze). Operacja trwała 2dni tyle ,że przywiozłem mu osobiście tłumiki i na drugi dzień odebrałem za to duży +. Polecam w 100% To może się kolega pochwali przerobionym wydechem ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danny8727 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 tak nagrałem na szybko dźwięk w rzeczywistości jest lepszy niż ten nagrany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danny8727 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 nie mogłem przesłać na forum bo pliki avi mam zablokowane :? http://www.youtube.com/watch?v=3mrAhOvsowc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Maj 1, 2012 Nie za wiele słychać ale obaj dokładnie wiemy jak to w rzeczywistoci brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMichael 0 Napisano Lipiec 17, 2012 oczywiście nie musze polecać profesjonalnej roboty. poniżej materiał z mod ver 2.0 :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=r_cD_LPN_SQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Fajny materiał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMichael 0 Napisano Lipiec 25, 2012 mała aktualizacja linków - teraz w wersji HD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 25, 2012 ...jeśli mogę się wcisnąć w temat to ogólnie ja bym zapodał sobie ZARD-a mają dobre brzmienie bo koledze w podziemnym garażu włącza wszystkie alarmy w autach heh!:) ale taak poważnie tylko jest mankament jeden że przez te kominy jest słabszy moment obr. w dolnym zakresie obrotów co niezbyt by się przekładało to na moc zwłaszcza w M620 fabryczne kominy Ducati Remus można poddać zawsze dopieszczeniu i też będą grały jak najlepsze Adriano Celentano - Yuppi Du :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Lipiec 25, 2012 Tu masz mojego potwora z wydechem od SC-Project. Polecam słuchać na słuchawkach. Bez nich g.... słychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMichael 0 Napisano Październik 18, 2012 dla porównania - wersja monster 620 dark i 620 S http://youtu.be/KWc-hH0OyHI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian89 1 Napisano Listopad 20, 2012 a to w mym ss 600.97r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radi7 0 Napisano Marzec 7, 2013 Ja mam w monsterze tłumiki z G.P.R. fajnie chodzi basowo ostro dudni, i w przystępnej cenie bo 2,5 tys. polecam. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinHP 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 a właśnie pytanie- czy przy wymianie ze stock na inne kominy (termisy, MIVV, Akrapovic, SC-Project, itp) wskazane jest też kompleksowo wymienić/dostroić też parę innych tematów - sportowy filtr powietrza, nowy komp czy zmiana map silnika, itp? Pozdrawiam Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 3, 2013 Każda modyfikacja układu wydechowego i dolotowego powinna być poprzedzona hamownią. Wymiany tak naprawdę powinno się dokonywać na hamowni, by bezpośrednio po niej motocykl wyrysował krzywą przebiegu momentu obrotowego i mocy. Wtedy widzimy jak modyfikacja wpłynęła na przebieg krzywych. No chyba, że chodzi nam tylko o poprawę walorów dźwiękowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach