damn 0 Napisano Marzec 15, 2012 Witajcie! Mam pytanie do userów MTS 1200. Może jest to głupie pytanie ale co mi tam... Czy ten czerwony kluczyk serwisowy też ma działać Keyless? Tzn czy w przypadku gdyby jakimś sposobem normalny bezprzewodowy kluczyk przestał działać fakt posiadania kluczyka serwisowego jest wogóle przydatny? Wiem, że w przypadku braku sygnału z oryginalnego klucza zawsze możemy wstukać PIN, ale co będzie jeżeli o ta metoda zawiedzie ??!! Orientujecie się może czy w kluczyku serwisowym jest również immobiliser, bo jeżeli nie ma to służy on jedynie do otwierania schowka na klucze i kufrów ? Z góry dzięki ja pomoc i info ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 15, 2012 sam sobie odpowiedziałeś :lol: - jeden kluczyk "matka" , drugi tylko mechaniczny , trzeci... PIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damn 0 Napisano Marzec 19, 2012 Na szczęście kolego nie miałeś racji 8-) Czerwonym kluczykiem też można odpalić Multi bezprzewodowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 19, 2012 człowiek uczy się całe życie - powiedz jak to wygląda, bo ja nie znam tej możliwości , tym bardziej że stancyjki dla tego kluczyka brak....nie ukrywam, że nie zbliżałem się do MTS z tym kluczykiem, bo nie brałem nawet tego pod uwagę , tym bardziej że w ASO usłyszałem co powyżej napisałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Marzec 19, 2012 można, ale musisz zbliżyć kluczyk do anteny, czyli wsadzić go między szybkę a zegary i wtedy powinien się skomunikować z motocyklem. podobnie jest w przypadku diavela, tylko w tym przypadku trzeba kluczyk wsadzić pod kanapę ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damn 0 Napisano Marzec 21, 2012 Dokładnie tak, trzeba przyłożyć czerwony kluczyk pod licznik i wszystko hula jak ta lala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Marzec 21, 2012 różnica jest w długościach fali oraz tym, że jeden ma zasilanie, dzięki czemu większy zasięg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach