Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
damn

Czerwony kluczyk serwisowy

Polecane posty

Witajcie!

Mam pytanie do userów MTS 1200. Może jest to głupie pytanie ale co mi tam...

Czy ten czerwony kluczyk serwisowy też ma działać Keyless? Tzn czy w przypadku gdyby jakimś sposobem normalny bezprzewodowy kluczyk przestał działać fakt posiadania kluczyka serwisowego jest wogóle przydatny? Wiem, że w przypadku braku sygnału z oryginalnego klucza zawsze możemy wstukać PIN, ale co będzie jeżeli o ta metoda zawiedzie ??!!

Orientujecie się może czy w kluczyku serwisowym jest również immobiliser, bo jeżeli nie ma to służy on jedynie do otwierania schowka na klucze i kufrów ?

Z góry dzięki ja pomoc i info !

sam sobie odpowiedziałeś :lol: - jeden kluczyk "matka" , drugi tylko mechaniczny , trzeci... PIN

Na szczęście kolego nie miałeś racji 8-)

Czerwonym kluczykiem też można odpalić Multi bezprzewodowo...

człowiek uczy się całe życie - powiedz jak to wygląda, bo ja nie znam tej możliwości , tym bardziej że stancyjki dla tego kluczyka brak....nie ukrywam, że nie zbliżałem się do MTS z tym kluczykiem, bo nie brałem nawet tego pod uwagę , tym bardziej że w ASO usłyszałem co powyżej napisałem ;)

można, ale musisz zbliżyć kluczyk do anteny, czyli wsadzić go między szybkę a zegary i wtedy powinien się skomunikować z motocyklem. podobnie jest w przypadku diavela, tylko w tym przypadku trzeba kluczyk wsadzić pod kanapę ;P

Dokładnie tak, trzeba przyłożyć czerwony kluczyk pod licznik i wszystko hula jak ta lala :)

różnica jest w długościach fali oraz tym, że jeden ma zasilanie, dzięki czemu większy zasięg.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.