Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
chopper86

Poszukiwany nowy garage dla Ducati 750S

Polecane posty

Siemanko,z racji dozbierania pewnej kwoty i postanowienia kupna 749 muszę poszukać nowy garage dla mego Sporciaka,jest po serwisie czyli wymianach pasków i reg.zaworów (robione w serwisie znanym na forum:))przez zimę trochę usprawniłem maszynę ma ładniejsze lustereczka,mniejsze kierunki,oddławione kominy(piękny hałas):) (kominy przerobione z pomocą Edzia z forum ps.dzięks za pomoc:))Olej świece,filtry zmienione 300km temu od tak nie trzeba było jeszcze ale co świeże to świeże.Klocki,napęd i gumy też nie dawno zakładane nowe.Moto Kupione z Forum i mam nadzieje że i tu znajdzie swego nabywce.A ja przesiadam się na me wymarzone 749.A cena:)cena 8400zł ale do ugadania jak to w PL więcej info na PW i tele.

post-1072-1366037876,323_thumb.jpg

post-1072-1366037876,4962_thumb.jpg

post-1072-1366037876,6664_thumb.jpg

post-1072-1366037876,9806_thumb.jpg

post-1072-1366037877,1273_thumb.jpg

post-1072-1366037877,2902_thumb.jpg

KGr    1

Facet, przeciez ty go dopiero co kupiles, jeszcze sie nawet nie wśmigałes w ten sprzęt :P

To miał być próbnik czy Dukati to aby to o czym myślałem ale na 749 nie miałem wtedy kaski:/ teraz dozbierałem tym polatałem na dodatek pośmigałem 749 i jednak chcę mieć go już w tym sezonie.Przez to i ta nagła sprzedaż za nim prześmigam uzbieraną kasę na dokładkie hehehe

Chyba zbyt dosłownie potraktowałeś jazdę po torze. :D

A więc sprzedany,oby nabywcy służył jak najlepiej a ja szukam 749 jeśli ktoś zna jakieś maszyny z takim numerkiem będę wdzięczny za odp.Dzięki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.