chopper86 0 Napisano Marzec 18, 2012 Siemanko,z racji dozbierania pewnej kwoty i postanowienia kupna 749 muszę poszukać nowy garage dla mego Sporciaka,jest po serwisie czyli wymianach pasków i reg.zaworów (robione w serwisie znanym na forum:))przez zimę trochę usprawniłem maszynę ma ładniejsze lustereczka,mniejsze kierunki,oddławione kominy(piękny hałas):) (kominy przerobione z pomocą Edzia z forum ps.dzięks za pomoc:))Olej świece,filtry zmienione 300km temu od tak nie trzeba było jeszcze ale co świeże to świeże.Klocki,napęd i gumy też nie dawno zakładane nowe.Moto Kupione z Forum i mam nadzieje że i tu znajdzie swego nabywce.A ja przesiadam się na me wymarzone 749.A cena:)cena 8400zł ale do ugadania jak to w PL więcej info na PW i tele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Marzec 19, 2012 Cena przymalała do 8000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 19, 2012 Facet, przeciez ty go dopiero co kupiles, jeszcze sie nawet nie wśmigałes w ten sprzęt :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Marzec 19, 2012 To miał być próbnik czy Dukati to aby to o czym myślałem ale na 749 nie miałem wtedy kaski:/ teraz dozbierałem tym polatałem na dodatek pośmigałem 749 i jednak chcę mieć go już w tym sezonie.Przez to i ta nagła sprzedaż za nim prześmigam uzbieraną kasę na dokładkie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 20, 2012 Chyba zbyt dosłownie potraktowałeś jazdę po torze. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Marzec 20, 2012 Haha to najbliższy tor w okolicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Marzec 22, 2012 A więc sprzedany,oby nabywcy służył jak najlepiej a ja szukam 749 jeśli ktoś zna jakieś maszyny z takim numerkiem będę wdzięczny za odp.Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach