Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Quanti

Multistrada 620 - mój obieżyświat

Polecane posty

Drodzy,

Szukam nowego domu dla mojej Multistrady. :(

Kilka faktów:

Rok produkcji: 2005

Pojemność: 620

Przebieg: zbliżamy się do czterdziestki :)

Wyposażenie: kufer centralny, kufry boczne (ori), centralna noga, deflektor, tankbag z dodatkowymi bocznymi torbami + bagster - skóra na bak, dorobione przedłużenie przedniego błotnika, dołożony błotnik tylny z Monstera, zestaw komputer + filtr powietrza + wydechy Termignoni.

lefthttps://lh4.googleusercontent.com/-LISNsMvloLU/TrmyShU85HI/AAAAAAAAAv4/hO3rmVwL80U/s640/zdj%25C4%2599cie%25202.JPG[/img]

lefthttps://lh6.googleusercontent.com/-hhe13ESxZZE/TrmyTe4ncaI/AAAAAAAAAv8/BUM2p-eBdjc/s640/zdj%25C4%2599cie%25203.JPG[/img]

Motocykl kupiony w styczniu 2009 roku, z przebiegiem 9000km. Przed zakupem dokładnie sprawdzona rama (mam jeszcze papiery z tego testu). Także w 2009 (lipiec) drobna kolizja (edit: to nie była kolizja z czymś. Wpadłem w poślizg na rozlanym oleju, nie było uderzenia w przeszkodę) i ślizg na prawym boku. Motocykl został wówczas przemalowany na wersję Dark (czarny mat).

W toku późniejszej eksploatacji - jak wiecie z moich relacji - bezawaryjny.

Na bieżąco serwisowany przez Macieja - obecnie w HRG, wcześniej we wrocławiu i w prywatnym warsztacie Macieja. W pewnym sensie MTS podróżował za Maciejem :)

Na dzień dzisiejszy motocykl wymaga wymiany opon i przeglądu przedsezonowego. Jeździł już w tym roku i tradycyjnie sprawuje się bez zarzutu.

Cena "wywoławcza" to 16.000 zł.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [email protected] lub telefoniczny 600 410 186

Gdyby ktoś pytał "dlaczego?" - poniżej odpowiedź. Postanowiłem spróbować swoich sił w amatorskich zawodach na czterech kołach: BMW-Challenge i w tym roku będzie ciężko i z czasem i z finansami, więc niech się Multi nie marnuje.

lefthttps://lh5.googleusercontent.com/-gLqhZB9kuEo/T15NVcoVqPI/AAAAAAAAB8g/lFm_E3-NE2o/s640/IMG_1427a.JPG[/img]

PS. Zastrzegam możliwość sprzedaży poza tym ogłoszeniem. I jak na Ducatisti przystało - zastrzegam sobie możliwość opamiętania się i odwołania tych herezji... ;)

Dorzuciłem kilka fotek i parę zdań do opisu. Ogłoszenie jest tu:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2227823139

Na allegro nie mogę się do tego przyznać, ale wprawne oko wychwyci aluzję, że w grę wchodzi też zamiana na Monstera 600 lub 620, rocznik w okolicach 2000, tak żebym nie dopłacał, a raczej mi trochę dopłacono.

W końcu czymś muszę po mieście latać... :)

Gwoli informacji - cena z pełnym wyposażeniem to 15.000.

Golas (bez 3 kufrów, stelaży i płyty pod centralny, bez bagstera i tankbagu): 13.000.

I zabawna historia - odbieram telefon i po dwóch zdaniach wymienionych z rozmówcą oboje łapiemy się na tym, że w 2009 roku sprzedałem mu mojego Monstera. Teraz kolega chce go zamienić na coś bardziej turystycznego...

Będzie jeszcze śmieszniej, jak się pozamieniamy i Monster wróci do mnie :)

I zabawna historia - odbieram telefon i po dwóch zdaniach wymienionych z rozmówcą oboje łapiemy się na tym, że w 2009 roku sprzedałem mu mojego Monstera. Teraz kolega chce go zamienić na coś bardziej turystycznego...

Przynajmniej miałbyś już jakąś świadomość z kim przyjdzie Ci mieć do czynienia... to już spory plus...

Przynajmniej miałbyś już jakąś świadomość z kim przyjdzie Ci mieć do czynienia... to już spory plus...

Nie tylko z kim, ale też z czym :)

Choć po trzech latach i tak Monster byłby do sprawdzenia, na ile się przez ten czas zmienił.

Q.

chetnie odkupie centralna podstawke (jezeli pasuje do MTS 1000 2003) jakby nowemu wlascicielowi bylo za drogo :)

chetnie odkupie centralna podstawke (jezeli pasuje do MTS 1000 2003) jakby nowemu wlascicielowi bylo za drogo :)

Podstawka akurat zostaje w każdej opcji, ale jak ktoś kupi golasa to zostanie troche turystycznych bajerow.

Q.

Podstawka akurat zostaje w każdej opcji, ale jak ktoś kupi golasa to zostanie troche turystycznych bajerow.

Q.

spoks, zycze zeby sie sprzedala w komplecie :)

jakby cos jednak zostalo to daj znac na forum :)

Pozdr !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.