Quanti 0 Napisano Marzec 22, 2012 Drodzy, Szukam nowego domu dla mojej Multistrady. :( Kilka faktów: Rok produkcji: 2005 Pojemność: 620 Przebieg: zbliżamy się do czterdziestki :) Wyposażenie: kufer centralny, kufry boczne (ori), centralna noga, deflektor, tankbag z dodatkowymi bocznymi torbami + bagster - skóra na bak, dorobione przedłużenie przedniego błotnika, dołożony błotnik tylny z Monstera, zestaw komputer + filtr powietrza + wydechy Termignoni. https://lh4.googleusercontent.com/-LISNsMvloLU/TrmyShU85HI/AAAAAAAAAv4/hO3rmVwL80U/s640/zdj%25C4%2599cie%25202.JPG[/img] https://lh6.googleusercontent.com/-hhe13ESxZZE/TrmyTe4ncaI/AAAAAAAAAv8/BUM2p-eBdjc/s640/zdj%25C4%2599cie%25203.JPG[/img] Motocykl kupiony w styczniu 2009 roku, z przebiegiem 9000km. Przed zakupem dokładnie sprawdzona rama (mam jeszcze papiery z tego testu). Także w 2009 (lipiec) drobna kolizja (edit: to nie była kolizja z czymś. Wpadłem w poślizg na rozlanym oleju, nie było uderzenia w przeszkodę) i ślizg na prawym boku. Motocykl został wówczas przemalowany na wersję Dark (czarny mat). W toku późniejszej eksploatacji - jak wiecie z moich relacji - bezawaryjny. Na bieżąco serwisowany przez Macieja - obecnie w HRG, wcześniej we wrocławiu i w prywatnym warsztacie Macieja. W pewnym sensie MTS podróżował za Maciejem :) Na dzień dzisiejszy motocykl wymaga wymiany opon i przeglądu przedsezonowego. Jeździł już w tym roku i tradycyjnie sprawuje się bez zarzutu. Cena "wywoławcza" to 16.000 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [email protected] lub telefoniczny 600 410 186 Gdyby ktoś pytał "dlaczego?" - poniżej odpowiedź. Postanowiłem spróbować swoich sił w amatorskich zawodach na czterech kołach: BMW-Challenge i w tym roku będzie ciężko i z czasem i z finansami, więc niech się Multi nie marnuje. https://lh5.googleusercontent.com/-gLqhZB9kuEo/T15NVcoVqPI/AAAAAAAAB8g/lFm_E3-NE2o/s640/IMG_1427a.JPG[/img] PS. Zastrzegam możliwość sprzedaży poza tym ogłoszeniem. I jak na Ducatisti przystało - zastrzegam sobie możliwość opamiętania się i odwołania tych herezji... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Marzec 24, 2012 Katuj bejce pukiś młody :) Jeszcze sobie kupisz moto, teraz czas polatac bokami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Marzec 25, 2012 Dorzuciłem kilka fotek i parę zdań do opisu. Ogłoszenie jest tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=2227823139 Na allegro nie mogę się do tego przyznać, ale wprawne oko wychwyci aluzję, że w grę wchodzi też zamiana na Monstera 600 lub 620, rocznik w okolicach 2000, tak żebym nie dopłacał, a raczej mi trochę dopłacono. W końcu czymś muszę po mieście latać... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Marzec 27, 2012 Gwoli informacji - cena z pełnym wyposażeniem to 15.000. Golas (bez 3 kufrów, stelaży i płyty pod centralny, bez bagstera i tankbagu): 13.000. I zabawna historia - odbieram telefon i po dwóch zdaniach wymienionych z rozmówcą oboje łapiemy się na tym, że w 2009 roku sprzedałem mu mojego Monstera. Teraz kolega chce go zamienić na coś bardziej turystycznego... Będzie jeszcze śmieszniej, jak się pozamieniamy i Monster wróci do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 29, 2012 I zabawna historia - odbieram telefon i po dwóch zdaniach wymienionych z rozmówcą oboje łapiemy się na tym, że w 2009 roku sprzedałem mu mojego Monstera. Teraz kolega chce go zamienić na coś bardziej turystycznego... Będzie jeszcze śmieszniej, jak się pozamieniamy i Monster wróci do mnie :) Przynajmniej miałbyś już jakąś świadomość z kim przyjdzie Ci mieć do czynienia... to już spory plus... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Marzec 29, 2012 I zabawna historia - odbieram telefon i po dwóch zdaniach wymienionych z rozmówcą oboje łapiemy się na tym, że w 2009 roku sprzedałem mu mojego Monstera. Teraz kolega chce go zamienić na coś bardziej turystycznego... Będzie jeszcze śmieszniej, jak się pozamieniamy i Monster wróci do mnie :) Przynajmniej miałbyś już jakąś świadomość z kim przyjdzie Ci mieć do czynienia... to już spory plus... Nie tylko z kim, ale też z czym :) Choć po trzech latach i tak Monster byłby do sprawdzenia, na ile się przez ten czas zmienił. Q. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 Poszedl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Maj 22, 2012 Poszedl? Nie, jeszcze czeka na nowego właściciela. Odświeżone ogłoszenie tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=2365178733 Pozdrawiam, Q. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Maj 22, 2012 chetnie odkupie centralna podstawke (jezeli pasuje do MTS 1000 2003) jakby nowemu wlascicielowi bylo za drogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Maj 22, 2012 chetnie odkupie centralna podstawke (jezeli pasuje do MTS 1000 2003) jakby nowemu wlascicielowi bylo za drogo :) Podstawka akurat zostaje w każdej opcji, ale jak ktoś kupi golasa to zostanie troche turystycznych bajerow. Q. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Maj 22, 2012 Podstawka akurat zostaje w każdej opcji, ale jak ktoś kupi golasa to zostanie troche turystycznych bajerow.Q. spoks, zycze zeby sie sprzedala w komplecie :) jakby cos jednak zostalo to daj znac na forum :) Pozdr ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach