gargamel 2 Napisano Marzec 23, 2012 Wiece coś o tym Dukacie? Może ktoś był juz oglądać? Dość długo stoi na allego. Mam do kolesia kawał drogi i nie chciałbym robić sobie wycieczki krajobrazowej z przyczepką tylko po to, żeby kolejny wrak oglądać. http://moto.allegro.pl/ducati-998-klasyk-i2214827547.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Marzec 23, 2012 Ktoś już pytał o ten motor, musiał byś poszukać dobrze w ogłoszeniach znalezionych. Z tego co pamiętam nie był zbytnio polecany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 23, 2012 Taak, było już o nim, raczej nie ma co sobie nim ... zawracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Marzec 24, 2012 CZy ktoś go kiedykolwiek oglądał? Znalazłem dużo wpisów ale nikogo kto był na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Marzec 24, 2012 Chyba jeszcze nikt nie oglądał.. choć wydaje mi się, że ktoś pisał na forum, że motocykl ten nie odpalał. Ja mam 100 km do Lublina ale będę w domu dopiero w Wielkanoc, także raczej nie uda mi się go obejrzeć, raz - że to już święta, drugi raz - że musiałbym motocykl złożyć do tego czasu a to raczej nierealne :evil: Zapytaj użytkownika "szydlo" on jest z Lublina z tego co pamiętam, może pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Marzec 26, 2012 odpuść, rada moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Marzec 30, 2012 odpuść, rada moja Tak też zrobię. Motor nie wart tych pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach