Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lukas270cdi

termi

Polecane posty

Jakby ktoś miał na zbyciu ,lub słyszał że ktoś chcę się pozbyć termisów do 10-tki. (choć to mało prawdopodobne :lol: ) to będę wdzięczny za wszelkie info ;) . Chciałbym zmienić moje leo vansy :lol: na prawidłowy dla ducati wydech. Sprawa nie pilna ,ale jakby co to plis...

Sprawa nie pilna

:lol: :lol:

niby nie ,ALE duca musi Grzmieć :lol: :lol: :lol:

funny-date-girl-guy-true-story-meme.jpg

no niestety w sprawie ducati wszystko idzie na pierwszy ogień :lol:

Właśnie odebrałem Termisy :D :D :D Teraz tylko pozostaje spędzić kilka wspólnych chwil z dziesioną w warsztacie i ten piękny dzwięk doleci do mych uszu... :mrgreen: Dziś nie dam rady bo obchodzę swoje któreś tam... :mrgreen: z kolei urodziny i boje się co by to było jutro jakbym zobaczył gdzie zamontowałem wydechy. Ciao!

Dziś nie dam rady bo obchodzę swoje któreś tam... :mrgreen: z kolei urodziny

O proszę jaki tajemniczy Don Pedro :lol: wstydzi się wpisać swoją datę w profilu. :D

Nic to, wszystkiego dobrego ziom! Niech te termiki dudnią tak pięknie jak sobie tego życzysz i duc klekocze na najwyższych obrotach!!! STO LAT!!!

Dziś nie dam rady bo obchodzę swoje któreś tam... :mrgreen: z kolei urodziny

O proszę jaki tajemniczy Don Pedro :lol: wstydzi się wpisać swoją datę w profilu. :D

Nic to, wszystkiego dobrego ziom! Niech te termiki dudnią tak pięknie jak sobie tego życzysz i duc klekocze na najwyższych obrotach!!! STO LAT!!!

Dzięki wielkie Delta:) No stuknęło 29... a to już na drugi rok na trzy się przekręci hahah :mrgreen:

29 to najlepszy wiek - ostatnie 20 itd... , później ponoć już z górki.

Najlepszego z okazji urodzin.

Pochwal się czy efekt prac jest zadowalający w porównaniu z poprzednimi końcówkami.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.