RuBBeN 0 Napisano Marzec 24, 2012 Witam. Jestem właśnie na etapie szukania auta i całkiem przypadkowo nawet spodobało mi się Volvo V40, stąd moja prośba czy ktoś może z tych okolic zna to coś lub czy może mógłby rzucić okiem czy to coś warte czy warto jechać. czy nie bite czy szyby z tego samego roku itd. http://moto.allegro.pl/volvo-v40-1-9d-2 ... 04403.html Będę wdzięczny za sugestie lub ewentualne oględziny auta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Marzec 25, 2012 Nie ma chętnych wcale :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Marzec 25, 2012 Nie ma chętnych wcale :( mam 60 km do KRK ale jeśli Ci zależy to podjadę w tygodniu Podaj azymut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 25, 2012 hmm... Jam 50 od Krakowa! Ale my od nich aut nie kupujemy... Tobie też nie radze... Nikomu nie radze :D poszukaj sobie samochodu z niźin , z małego miasta, w krk go na pewno poobijali, po szpachlowali, pomalowali... Nic dobrego tam nie ma, chyba widzisz że cena jest dość atrakcyjna... to moje sugestie, a oględziny uważam za niepotrzebne... ale to Ty szukasz auta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Marzec 25, 2012 Pewnie masz rację coś mi też tak świtało z tą ceną i maska z lewej ze zdjęć się nie zgrywa. Oki zamykam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Marzec 26, 2012 co do V40 to przjezdzilem takim autkiem (tez 1,9 TDI) troche wiec moge podzielic sie opinia. Generalnie bardzo przyjemne w prowadzeniu, wygodnie, pojemne, ekonomiczne i calkiem dynamiczne. 2 kwestie negatywne: - laczniki stabilizatora rozlatuja sie srednio co 2000 km takze polecam kupic hurtowo kilka sztuk na podmiane ;) - warto sprawdzic po VINie skad dokladnie jest silnik. Ja mialem to nieszczescie ze w mojej sztuce byl silnik renault i opcja dostania czesci zamiennych na rynku wtornym byla mocno ograniczona. Najbardziej dalo sie to odczuc jak pekla mi skrzynia biegow i 2 miesiace szukalem uzywki po calej Polsce bo mocowania byly inne i zadna nie pasowala ... No wlasnie, moze trafilem na kiepski egzemplarz, ale to ,ze po 130k peka skrzynia biegow (doslownie zostala od wewnetrz rozerwana tak, ze zebatki z srodka powypadaly), nie sklania mnie do polecania tego modelu komukolwiek :) W razie jakichs pytan sluze podpowiedzia :) PS. Sorki, ze sie w sprawie moto nie odzywalem ale mi sie finanse chwilowo skurczyly :/ Pozdr Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach