Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
wiktorgre

Co to jest ? Ducati 848 Foto

Polecane posty

omg

Rozbierzesz to zrozumiesz. Filtr jest siatka. A najlepiej sciagnij serwisowke i zobaczysz o co chodzi.

ok , rozumiem . Chodzi mi o to czy nie łatwiej bylo byh zmienic filtr na nowy i czy problem z uszczelnieniem tej pokrywy ?

Ten filtr to taka siatka jak w zmywarce. :mrgreen:

Nie ma potrzeby wymiany, chyba że przy wyjmowaniu zrobisz w nim dziurę. Można go wyczyścić np. naftą.

Jeśli chodzi o uszczelkę to jeśli nie zniszczysz jej przy zdejmowaniu pokrywy to możesz zastosować ją ponownie. Weź pod uwagę że guma się starzeje i z czasem traci swoje właściwości uszczelniające. Możliwe jest, że jest już tak twarda, że nie nadaje się do ponownego użycia, olej będzie wyciekał, i wtedy konieczna jest wymiana na nową.

Ok właśnie takiej informacji szukałem , bardzo dziekuje . Mogbys mi jeszcze polecić jakiś sklep z takimi elementami do Ducati ? na allegro raczej skromnie .

Rozbierzesz to zrozumiesz

Jak odkręci te magiczne 4 płaskie śrubki, które zazwyczaj stoją kołkiem i ampul omyka się w trymiga... NIe wiem kto to tak wymyślił w tej Bolonii :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.