musieli 30 Napisano Kwiecień 1, 2012 Jak w temacie - do sprzedania Muti DS1000, 04 rok, 42tkm przebiegu. Z dodatków: otwarte sprzęgło (docisk Ducati Performance + osłona RIZOMA), handbary, kanapy Ducati Performance, "pług" carbonowy, stelaże GIVI pod kufry centralne i boczne. Motocykl jak zwykle importowany z Włoch. Cena 13500zł, w tym komplet dokumentów do rejestracji w kraju + przegląd przedsezonowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 2, 2012 Dziś wreszcie przywiozłem tego "mastodonta" do nas. Jak się okazało to są do niego kufry 8-) - dwa boczne Ducati Performance + centralny GIVI. Moto jest również wyposażone w centralną podstawkę, co dla turystów jest podobno dosyć istotne. Moto ma praktycznie nowe opony. Generalnie jedno umycie w myjni parowej nie dało zakładanego efektu - prawdopodobnie ktoś tym motocyklem jeździł a nie patrzył się i mył przynajmniej raz na 2 dni :lol: Więc potrzebne będzie doczyszczenie tu i tam. Dziś rozebrałem sprzęgło, wyczyściłem docisk oraz osłonę sprzęgła rizomy. Dołożyłem od siebie zestaw nierdzewnych sprężyn, bo mnie serce bolało jak widziałem te oryginalne "zardzewielce". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 6, 2012 Temat do zamknięcia - szkaradę ujeżdża od dziś znany kilku osobom Mr. Fireball 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Ajajaj... z moim refleksem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach