krl 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Czekałem, czekałem dni się dłużyły - ciemno, zimno, ponuro, strasznie i smutno jakby czegoś było brak. Dziś rano wstaje i wszystko odeszło jak ręką.............. nawet śnieg za oknem nie wpływa strasznie na mój nastrój. MotoGP Round 1 Qatar - juz dziś startuje. Jeszcze tylko kilka godzin i na POLSAT Sport Extra będą śmigać chłopaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 to jedyne pocieszenie patrząc na pogodę za oknem..... :D Ja oglądam na british eurospotr. Jakoś znacznie bardziej wolę ich komentatorów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 o której staruje transmisja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 u brytoli od 17.55 magazyn o... od 18.55 relacja live z jazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 o której staruje transmisja? Główny wyścig chyba w niedziele o 20. Na stronie motogp masz cały grafik od czwartku do niedzieli: http://www.motogp.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Tuesday, 3 April 2012 Valentino Rossi: “We worked hard over the winter, and although we went the wrong direction at one point, we once again managed to find the good feeling with the GP12 that we’d had in the first test. With those settings, which we’ll start with in Qatar, I was able to get good feedback from the bike. At Losail it will be very important to work well during the sessions leading up to qualifying so that we can increase our confidence step by step as we approach Saturday, always trying to maximise our potential. I’m a realist, and I know well that our times are still a long way off and that there are still some things to fix. We won’t be able to address some of them right away, but it’s also true that both we at the track and the guys back home now have a direction to work in, and we must try to do as well as we can. We won’t completely re-do the bike during the season, but we’ll try to progress little by little.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 5, 2012 Nareszcie :) Tylko transmisji trza gdzieś poszukać , dajcie znać jak ktoś znajdzie . A poniżej prezentacja gladiatorów 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 17:00 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru 1. sesja treningowa w klasie Moto3 17:55 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru 1. sesja treningowa w klasie Moto2 18:55 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru 1. sesja treningowa w klasie MotoGP polsta sport extra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 I pojechali...ale bzyczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 I pojechali...ale bzyczki :) Ale jakie to jest piękne, klasa Moto3 tak czy siek podoba mi się znacznie bardziej niż Moto2 w której ograniczenie do jednego dostawcy silników uważam za WILEKI BŁĄD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 http://www.drhtv.com.pl/transmisja-10424.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 No i po pierwszym treningu wolnym Jak można było się spodziewać w moto3 najlepszy okazał się maverick viñalez, drugi Rossi (wielkie zaskoczenie) oraz Salom Do rekordu toru 125 brakuje jeszcze prawie 5s Prędkości osiągane przez moto3 są niższe niż 125. A teraz czas na moto2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 No i po pierwszym treningu wolnym Jak można było się spodziewać w moto3 najlepszy okazał się maverick viñalez, drugi Rossi (wielkie zaskoczenie) oraz Salom Do rekordu toru 125 brakuje jeszcze prawie 5s Prędkości osiągane przez moto3 są niższe niż 125. A teraz czas na moto2 Maverick w tym roku jest pretendentem do tytułu Nr1 ale bacznie przyglądam się Salomowi dostał fabryczna maszynę i jak widać nie waha się jej użyć. Moto3 szykuje się fajna klasa i mam nadzieję że szczególnie w tym roku z racji braku doświadczenia producentów będzie bardzo wyrównana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 1. Luthi 2. Rabat 3. Marquez 4. 5. 6. Ianone - mój faworyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 1. Luthi2. Rabat 3. Marquez 4. 5. 6. Ianone - mój faworyt Nie na 3. Espargaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 No i Rossi jest w czarnej ... Hayden dał rade 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 właśnie przejrzałem program tv polsat sport extra i nie widzę aby w niedzielę były jakiekolwiek relacje z wyścigu. W sobote będa kwalifikacje a potem amba fatima i ni ma ....... mam nadzieje ze to jakaś pomyłka http://www.teleman.pl/program-tv/stacje ... xtra?day=3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 właśnie przejrzałem program tv polsat sport extra i nie widzę aby w niedzielę były jakiekolwiek relacje z wyścigu. W sobote będa kwalifikacje a potem amba fatima i ni ma ....... mam nadzieje ze to jakaś pomyłka http://www.teleman.pl/program-tv/stacje ... xtra?day=3 Wyścig jest w niedzielę na POLSAT SPORT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 krl jesteś bezcenny. Powinienem Ci płacić abonament za codzienna dawkę świeżych informacji niezbędnych do życia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Własnym oczom nie wierzę, MotoGP na Polsat Sport! Za to info krl wiszę Ci browara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 mkną! to ja wiszę :) wreszcie 1000! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bwm 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 czarno widzę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach