Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

MotoGP RUSZA KARUZELA!!!

Polecane posty

krl    0

Czekałem, czekałem dni się dłużyły - ciemno, zimno, ponuro, strasznie i smutno jakby czegoś było brak.

Dziś rano wstaje i wszystko odeszło jak ręką.............. nawet śnieg za oknem nie wpływa strasznie na mój nastrój.

MotoGP Round 1 Qatar - juz dziś startuje.

Jeszcze tylko kilka godzin i na POLSAT Sport Extra będą śmigać chłopaki.

to jedyne pocieszenie patrząc na pogodę za oknem..... :D

Ja oglądam na british eurospotr. Jakoś znacznie bardziej wolę ich komentatorów...

Tuesday, 3 April 2012

Valentino Rossi:

“We worked hard over the winter, and although we went the wrong direction at one point, we once again managed to find the good feeling with the GP12 that we’d had in the first test. With those settings, which we’ll start with in Qatar, I was able to get good feedback from the bike. At Losail it will be very important to work well during the sessions leading up to qualifying so that we can increase our confidence step by step as we approach Saturday, always trying to maximise our potential. I’m a realist, and I know well that our times are still a long way off and that there are still some things to fix. We won’t be able to address some of them right away, but it’s also true that both we at the track and the guys back home now have a direction to work in, and we must try to do as well as we can. We won’t completely re-do the bike during the season, but we’ll try to progress little by little.”

Nareszcie :) Tylko transmisji trza gdzieś poszukać , dajcie znać jak ktoś znajdzie .

A poniżej prezentacja gladiatorów 8-)

17:00 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru

1. sesja treningowa w klasie Moto3

17:55 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru

1. sesja treningowa w klasie Moto2

18:55 Motocyklowe Mistrzostwa Świata: Grand Prix Kataru

1. sesja treningowa w klasie MotoGP

polsta sport extra

krl    0
I pojechali...ale bzyczki :)

Ale jakie to jest piękne, klasa Moto3 tak czy siek podoba mi się znacznie bardziej niż Moto2 w której ograniczenie do jednego dostawcy silników uważam za WILEKI BŁĄD.

No i po pierwszym treningu wolnym

Jak można było się spodziewać w moto3 najlepszy okazał się maverick viñalez, drugi Rossi (wielkie zaskoczenie) oraz Salom

Do rekordu toru 125 brakuje jeszcze prawie 5s

Prędkości osiągane przez moto3 są niższe niż 125.

A teraz czas na moto2

krl    0
No i po pierwszym treningu wolnym

Jak można było się spodziewać w moto3 najlepszy okazał się maverick viñalez, drugi Rossi (wielkie zaskoczenie) oraz Salom

Do rekordu toru 125 brakuje jeszcze prawie 5s

Prędkości osiągane przez moto3 są niższe niż 125.

A teraz czas na moto2

Maverick w tym roku jest pretendentem do tytułu Nr1 ale bacznie przyglądam się Salomowi dostał fabryczna maszynę i jak widać nie waha się jej użyć.

Moto3 szykuje się fajna klasa i mam nadzieję że szczególnie w tym roku z racji braku doświadczenia producentów będzie bardzo wyrównana.

krl    0
1. Luthi

2. Rabat

3. Marquez

4.

5.

6. Ianone - mój faworyt

Nie na 3. Espargaro

krl    0
właśnie przejrzałem program tv polsat sport extra i nie widzę aby w niedzielę były jakiekolwiek relacje z wyścigu. W sobote będa kwalifikacje a potem amba fatima i ni ma ....... mam nadzieje ze to jakaś pomyłka http://www.teleman.pl/program-tv/stacje ... xtra?day=3

Wyścig jest w niedzielę na POLSAT SPORT

krl jesteś bezcenny. Powinienem Ci płacić abonament za codzienna dawkę świeżych informacji niezbędnych do życia ;)

Własnym oczom nie wierzę, MotoGP na Polsat Sport! Za to info krl wiszę Ci browara.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.