qkasurf 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Coś mi zegary latały... i już teraz wiem dlaczego... Poszukuję 1 sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 W ostateczności jak nie dostaniesz oryginału to dopasuj coś innego, bardzo często spotykana "gumka" w samochodach... w każdym samochodowym lub w sklepach z łożyskami mają katalogi i na pewno dobiorą ci coś. No chyba ,że poszukujesz tylko oryginału hehe :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Dzięki za podpowiedź, będę tropił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Wydaje mi się, że oryginał będzie dość tani. Tutaj masz linka http://czesci.motomaniax.pl/ jak znasz nr katalogowy to Darek z Motomaniax szybko ogarnie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 7, 2012 Pewnie mamy taką gumkie w pudełku z gumkami "skarbami", ale musiałbym znać wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Pewnie mamy taką gumkie w pudełku z gumkami "skarbami", ale musiałbym znać wymiary. rozpruję go jeszcze raz w tygodniu i zdejmę odciski z prawej 'gumki'. miłego 2go święta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach