jenas13 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Ma ktos moze takie rolki ?? Albo gdzie mozna je kupic w miare normalnej cenie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Rolki prowadzące pasek rozrzadu ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 stein-dinse.de. cos kolo 37 euro za sztuke. W krakowskim azmocie po 170zl, ale mieli wykupione pare tyg temu... Na ebay.de po 45euro. Moje stare sa w sumie jeszcze dobre :p chodzily identycznie jak te nowe, ale maja jednak 40tys na liczniku... Paski ma plpt (sry jesli zle napisalem) flennora z niemiec cos kolo100 za komplet chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 stein-dinse.de. cos kolo 37 euro za sztuke. W krakowskim azmocie po 170zl, ale mieli wykupione pare tyg temu... Na ebay.de po 45euro. Moje stare sa w sumie jeszcze dobre :p chodzily identycznie jak te nowe, ale maja jednak 40tys na liczniku... Paski ma plpt (sry jesli zle napisalem) flennora z niemiec cos kolo100 za komplet chyba... A potrafił bys zamowić części z tej pierwszej stronki lub z ebaya ?? bo ja niestety tego zbytnio nie ogarniam ?? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 spytaj w azmocie najpjerw, moze juz maja. Jak nie to bedziemy patrzac :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Dzwonilem ... iii nie moga odpalic programu zeby to sprawdzic oddzwonia mi w ciagu godzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sroka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Ja w azmocie tam kupowałem do siebie i czekałem jakieś 1,5 tyg i były:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Ja w azmocie tam kupowałem do siebie i czekałem jakieś 1,5 tyg i były:) Mi powiedzieli miesiac czekania, a zamawialem w tym samym czasie co ty... xD wziolem w koncu z ebaya po 45 euro bo w stein dinse tez nie mieli :S Rolki jak buleczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Łożyska napinacza dostaniesz w intercars ;) 24zł chyba za sztuke - wiem że rolka to rolka, ale jak już wymieniasz to pomyśl też o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Łożyska napinacza dostaniesz w intercars ;) 24zł chyba za sztuke - wiem że rolka to rolka, ale jak już wymieniasz to pomyśl też o tym. Haha, ja kupilem w czesciach rolniczych :P SKF to skf, nie wazne gdzie kupujesz :P chyba po 12 zl sztuka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 No tym bardziej ! sam się chyba za to muszę wziąć ;) Brałeś po numerach, czy jak czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Kiedyś szukałem i trafiłem w Wawie do sklepu z łożyskami i okazało się, że mieli coś takiego i były to groszowe sprawy. To łożysko i po wymiarach można kupić. Więc suma summarum, nie ma co przepłacać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 SKF 6201-2RS do napinacza, po wymiarach tez idzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenas13 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Wkoncu dodzwonilem sie do Azmotu i maja prowadzace po 160 za szt. paseczki powinny dojsc na poczatku tygodnia a o tych łożysk to fajnie wiedziec bo w azmocie po 49,80 czy warto bedzie tam przedzwonic :) Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi.pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach