Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jenas13

Rolki prowadzące do 620 S

Polecane posty

stein-dinse.de. cos kolo 37 euro za sztuke.

W krakowskim azmocie po 170zl, ale mieli wykupione pare tyg temu... Na ebay.de po 45euro.

Moje stare sa w sumie jeszcze dobre :p chodzily identycznie jak te nowe, ale maja jednak 40tys na liczniku...

Paski ma plpt (sry jesli zle napisalem) flennora z niemiec cos kolo100 za komplet chyba...

stein-dinse.de. cos kolo 37 euro za sztuke.

W krakowskim azmocie po 170zl, ale mieli wykupione pare tyg temu... Na ebay.de po 45euro.

Moje stare sa w sumie jeszcze dobre :p chodzily identycznie jak te nowe, ale maja jednak 40tys na liczniku...

Paski ma plpt (sry jesli zle napisalem) flennora z niemiec cos kolo100 za komplet chyba...

A potrafił bys zamowić części z tej pierwszej stronki lub z ebaya ?? bo ja niestety tego zbytnio nie ogarniam ?? pzdr.

Dzwonilem ... iii nie moga odpalic programu zeby to sprawdzic oddzwonia mi w ciagu godzinki

Ja w azmocie tam kupowałem do siebie i czekałem jakieś 1,5 tyg i były:)

Mi powiedzieli miesiac czekania, a zamawialem w tym samym czasie co ty... xD wziolem w koncu z ebaya po 45 euro bo w stein dinse tez nie mieli :S Rolki jak buleczki xD

Łożyska napinacza dostaniesz w intercars ;) 24zł chyba za sztuke - wiem że rolka to rolka, ale jak już wymieniasz to pomyśl też o tym.

Łożyska napinacza dostaniesz w intercars ;) 24zł chyba za sztuke - wiem że rolka to rolka, ale jak już wymieniasz to pomyśl też o tym.

Haha, ja kupilem w czesciach rolniczych :P SKF to skf, nie wazne gdzie kupujesz :P chyba po 12 zl sztuka...

No tym bardziej ! sam się chyba za to muszę wziąć ;) Brałeś po numerach, czy jak czy co ?

Kiedyś szukałem i trafiłem w Wawie do sklepu z łożyskami i okazało się, że mieli coś takiego i były to groszowe sprawy. To łożysko i po wymiarach można kupić.

Więc suma summarum, nie ma co przepłacać.

Wkoncu dodzwonilem sie do Azmotu i maja prowadzace po 160 za szt. paseczki powinny dojsc na poczatku tygodnia a o tych łożysk to fajnie wiedziec bo w azmocie po 49,80 czy warto bedzie tam przedzwonic :)

Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi.pzdr.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.