xxtreme 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Sprzedam Ohlins-a od 1098s. Zdjety z mojego motocykla, w b.dobrym stanie, niewielki przebieg. Zdjety byl prawie zaraz po kupnie bo zalozylem TTX-a, lezy sobie na polce i chyba nigdy nie zostanie spowrotem zamontowany bo motocykla nie sprzedam. Wiec moze komus przyda sie do tuningu ;) Prosze o oferty (tylko bez jaj bo nie sprzedam za 1000 kolumbijskich pessos :lol: ) Ps. Moge wyslac lub zabrac ze soba do Poznania we wrzesniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 14, 2012 Wg regulaminu tego działu, każda oferta powinna zawierać cenę. Więc dawaj cenę, bo mam potencjalnego nabywcę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 W UK wystawil bym za 300 funtow, ale na forum bedzie do negocjacji. Wiec jakby co to na pw, prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 14, 2012 W UK wystawil bym za 300 funtow, ale na forum bedzie do negocjacji. Wiec jakby co to na pw, prosze. Czyli ile w zł z transportem do Wawy? I tak będziesz musiał podać, bo Ci admin wyrzuci tego posta - z ww powodu: regulamin narzuca konieczność podania ceny w ogłoszeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Toc k..wa Musieli....przeciez podalem. 300 funtow do uzgodnienia. Cena przesylki nie wliczona bo jest ciezki i nie mam pojecia ile bedzie kosztowala. Co ja na poczcie pracuje? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach