Alcapone 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Witam!! Moja dusia slizga sie na biegach 2-3-4 gdy jej odkrecam do oporu ;( jest to wrazenie jak bym przypadkiem lekko wcisnol sprzeglo, jak na polsprzegle. Dusia ma 40 tysiecy na zegarku ale idzie na kolo bez problemu ;) po wymianie oleju i tak naprawde po pierwszej jezdzie w ladnej pogodzie okazalo sie ze sie slizga sprzeglo. Przy kupnie sprzedawca mowil ze mial raz problem z zablokowanym sprzeglem lub cos takiego ale resor z hmk mu cos tam zaczarowal i minelo. Dzien po tym pojechal do wegrzech na zlot bez problemow i tak jest do tej pory. Przypuszczam ze sama wymiana tarcz przy takim przebiegu nie bedzie wystarczajaca i konieczna bedzie wymiana kompletu. mozecie mi cos polecic co jest w miare tanie? Od jakich modeli pasuja tarcze/przekladki do silnika 800? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 kazde suche sprzegło bedzie pasowało obecnie na allegro jest zestaw tarcz i przekladek stalowych oryginal ducati za 699 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Ale 800 ma mokre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 dobra nic nie pisałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 16, 2012 dobra nic nie pisałem... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Przypuszczam ze sama wymiana tarcz przy takim przebiegu nie bedzie wystarczajaca i konieczna bedzie wymiana kompletu. Zanim kupisz rozbierz i zmierz. Sprawdź dobrze siłownik. Nie koniecznie winne są tarcze ale jak tak dalej będziesz jeździł to wymiana tarcz cię nie ominie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach