nabassu 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Jestem w posiadaniu sajdingów z czerwonego 600ss. Drobne uszczerbki, malowane. Generalnie wszystko co nie jest silnikiem, zbiornikiem, ramą i zawieszeniem jest do wziecia. Lampa poszła juz do klubowicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAvi 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 a lusterka też może masz do rozdania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 ales wunderwafe mam :) -Wszystek plastiki, -czasza z szyba, -kanapa z mala dziurka, -zadupek, -raczke pasazera, -plastik z zamkiem, -blotniki. lusterka czerwone z harmonijkami, siakies 300zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Kwiecień 30, 2012 Davi jeśli Cię interesuje lusterko jedno,prawe to mogę oddać,bo się wala po domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Wjecej zdjec na mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach