sulek 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 powinno być teoretycznie niemożliwe. Jednak przy moim podpalaczu okazuje się, że wiele jest tylko "teoretycznie". Ostatnio zauważyłem, że bez problemu mogę kluczyk wyciągnąć a on dalej sobie działa w najlepsze. Głupia sprawa, biorąc pod uwagę możliwość zgubienia kluczy podczas jazdy. Jakiś pomysł na to, co to może być i jak temu zaradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 21, 2012 Wymiana stacyjki wraz z kluczykiem na mniej wyeksploatowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Nie wiem jak w tej, ale pierwsza lub ostatnia wsuwka jest blokująca... jeśli to możliwe to rozbierz stacyjkę i wymień tą już zużytą na jakąś inna, powinna podejść z jakiejś innej jeżeli takową posiadasz, prawdopodobnie podejdzie z każdego przeciętnego auta (oprócz ford), doszlifuj na cylinderku i po problemie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Ja tak zgubilem kluczyk w Yamasze... przeklinam ten dzien.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jak, nie dasz rady sam, zdemontuj stacyjkę i oddaj razem z kluczykiem do porządnego naprawiacza, koszt chyba 100-200 zł. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Dzięki za info chłopaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach